Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На острові в Індонезії мерці приймають участь в житті родини

21 квітня 2017, 07:40
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 квітня 07:40

Життя поряд із мерцями! В Індонезії їх можуть не ховати роками. З ними розмовляють, їх перевдягають, навіть їжу для них готують. Більше того, поряд із небіжчиками граються діти та влаштовують сімейні обіди. Для жителів індонезійського острова Сулавесі тримати тіло померлої людини в будинку - вікова традиція. Згідно з місцевими віруваннями, мертві спокійно існують у світі живих.

Тому покійники - частина повсякденного життя для багатьох місцевих. Між смертю людини та його похованням можуть пройти місяці, а то й роки. Тож рідні продовжують доглядати за небіжчиками, як за хворими. Двічі на день їм приносять їжу, напої. Їх регулярно миють та перевдягають. У мерців є навіть свій туалет. І головне - їх ніколи не залишають на самоті, в приміщенні завжди має горіти світло. Щоби тіла не розкладалися, раніше їх натирали спеціальним листям і травами. Тепер небіжчикам роблять ін'єкції формаліну - таким чином їх бальзамують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.