Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра! Злочинці на сторожі закону в серіалі "Королі втечі" на НТН

21 квітня 2017, 13:00
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 квітня 13:00

У понеділок, 24 квітня, о 23:45 НТН почне прем'єрний показ "Королів втечі". Американський кримінально-детективний серіал від творців суперхіта "Втеча" (Prison Break) з Ласом Алонсо, Доменіком Ломбардоззі, Брук Невін, Малкольмом Гудвіном, Джиммі Сімпсоном і Серіндою Свон у головних ролях.

Серіал ітиме на НТН у будні, о 23:45, по одній серії.

Про серіал:

Федеральний маршал Чарлі Дюшан (Ласом Алонсо) взявся за здійснення новаторського проекту, ідея якого належить іншому співробітнику правоохоронних органів - Рею Занканеллі (Доменік Ломбардоззі). Суть експерименту полягає в тому, щоб залучити до затримання кримінальників-втікачів тих, хто сам в минулому самовільно залишав місця ув'язнення. Разом із Занканеллі Дюшан збирає з різних в'язниць злочинців, у яких за плечима майстерно сплановані і здійснені втечі, щоб укласти з ними угоду: вони, використовуючи свій досвід, знання і здібності, сприяють в розслідуванні і затриманні тих, хто перебуває в бігах, а за це влада значно скорочує термін їх перебування за ґратами. Так як виявити і затримати втікачів простіше гарячим слідом, то час, в який потрібно постаратися вкластися "експертам по втечах", обмежений 72 годинами. Після тестових завдань в команді залишаються троє:

- професор психології, власник IQ в 210 балів, Ллойд Лоувері (Джиммі Сімпсон), позбавлений ліцензії за те, що виписував за гроші сильнодіючі препарати, щоб розплатитися з картковими боргами, і засуджений до 25 років ув'язнення за те, що одна з його студенток покінчила з собою, прийнявши куплене за його "лівим" рецептом снодійне;

- тіньовий ділок з незвичайним підприємницьким талантом Шон Деніелс на прізвисько "Ши" (Малкольм Гудвін), який організував розгалужену мережу зі збуту наркотиків, контрафактної продукції і крадених речей;

- спеціалістка зі зломів Еріка Рід (Серінда Свон), яка вбила п'ятьох бандитів, які розправилися з її батьком, "мисливцем за головами", в помсту за своє упіймання.

Також до команди приєдналася Джуліанна Сіммс (Брук Невін). Свого часу Джуллс була найкращою на своєму курсі в Навчальному центрі федеральних правоохоронних органів, але психологічні проблеми (соціальний тривожний розлад, панічні атаки і депресії) не дозволили їй зробити блискучу кар'єру. Так сформувався загін, який з легкої руки Ши став називатися "Королі втечі", і попереду у них багато роботи із затримання злочинців!

"Королі втечі" / Breakout Kings

Жанр: детектив, пригоди

Рік створення: 2011

Країна: США

Студії: 20th Century Fox Television, Breakout Kings Series Productions, Chernin Entertainment

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.