Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міністерство внутрішніх справ буде розслідувати випадок масового отруєння дітей у Бердянську

21 липня 2017, 23:24
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 липня 23:24

Нагадаємо, там в одному з приватних дитячих таборів з головним болем, нудотою і блювотою до лікарні потрапили 30 дітей. В обласній раді вже заявили, що санаторій працював незаконно і був не готовий для роботи. Чиновники мають намір звертатися до правоохоронців, щоб дирекція закладу відповідала перед законом.

Керівництво табору каже, що до понеділка вже будуть всі аналізи, і швидше за все це ротовірусна інфекція, яку діти привезли з собою. Наразі ж в санаторії перебуває ще 22 дитини. Що стало причиною недуги - лікарі ще не знають. Це стане відомо після лабораторних досліджень. Розслідування проводитиме спеціальна комісія. А дітей, які залишилися у таборі, автобусами відправлять додому до Дніпра. Тим часом МВС на доручення уряду має перевірити дитячий санаторій, де отруїлись діти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.