Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Величезний пес пошматував та відкусив вухо дівчині в Нижньому Новгороді

28 липня 2017, 17:10
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 липня 17:10

Обличчя Анастасії В'ялової ще налякане, тіло ниє від болю. Рваними ранами, гематомами й розірваним вухом закінчилася для жінки звичайна вечірня прогулянка. На неї накинувся величезний чорний пес. Ще б трохи, й пес перекусив би сонну артерію, а це неминуча смерть! Маленька донька Анастасії могла б залишитися сиротою. А господарю собаки на це чхати! Він не кинувся допомагати закривавленій жінці. Просто не поспішаючи зачинив пса й попросив Настю піти.

Вочевидь, господар навіженого пса дуже не хотів розголосу пригоди. Адже на сусідку, що побігла викликати швидку постраждалій, він теж нацькував собаку! Та ледь втекла!

А полагодити вухо в місцевій лікарні не змогли. Пошматованій дівчині запропонували уколи проти сказу, і згодом вона має звернутися до пластичних хірургів. Тим часом за заподіяну шкоду господар собаки навіть не вибачився. Він зачинився в будинку й навіть дільничному не відкриває. За нього говорить його мати. Виправдовується, що пес по суті ще цуцик!

Агресивний пес продовжує гуляти без повідка й намордника. А поряд на велосипедах їздять діти, ймовірно хтось із них може стати його наступною жертвою. Адже до Анастасії він покусав ще трьох людей! Поки поліцейські проводять перевірку, всі постраждалі звернулися в суд з колективним позовом. Вимагають компенсації й приспання собаки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.