Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Померла талановита актриса та режисер Віра Глаголєва

17 серпня 2017, 06:03
Дата ефіру/події: Четвер, 17 серпня 06:03

Вродлива жінка, актриса, режисер і сценарист. На 62-му році життя в американській клініці померла Віра Глаголєва. Вона довго приховувала діагноз - онкологію. Як боролася за життя та визнання і якою запам'ятають одну з найвідоміших кінобілявок глядачі?

Все життя, навіть у свої 60 - приваблива й затребувана на екрані. До півсотні ролей в кіно й серіалах. Як режисер Глаголєва встигла зняти шість фільмів. У одній зі стрічок вмовила працювати під своїм началом навіть зірку "Списка Шиндлера" і "Гаррі Поттера" - Рейфа Файнса.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
После Веры онко-умерли Задорнов и Хворостовский. Ну не захотели они лечиться железо-сдерживающими методами, ну и умерли молодыми. Да Интернет скоро лопнет от информации об Отце Онкологии, о железо-сдерживающих методах лечения. Любят люди неправильно лечиться, а вот страдать и умирать молодыми не любят.
Отец Онкологии объясняет родственникам Веры Глаголевой, актрисам, режиссёрам и сценаристам: неинформированность - причина смерти онко-пациентов. Человечество зря игнорирует предсказание Ванги (рак будет побеждён; рак будет закован в железные цепи). Сегодня - Вера, завтра - ты. Не надоело умирать от онко-патологий?
Вадим 17.08.2017, 20:21 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.