Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хасиди їдуть святкувати новий рік в Умані: одного затримали на спробі дати хабара, ще двох - на торгівлі наркотиками

21 вересня 2017, 01:03
Дата ефіру/події: Четвер, 21 вересня 01:03

У Борисполі затримали 27-річного ізраїльтянина, який пропонував прикордонникам хабара. Чоловікові заборонений в'їзд в Україну, але він дуже хотів потрапити на святкування єврейського нового року. Віддавав правоохоронцям найцінніше - 87 доларів, 100 гривень та 200 єгипетських фунтів. Але чоловіка так і не пустили.

А ось двом прочанам-наркокур'єрам таки вдалося перетнути український кордон. Чоловіки хотіли і єврейський новий рік зустріти, і підзаробити. Спритні віряни, які приїхали до Умані з Ізраїлю, продавали наркотики і хасидам, і українцям. Зловмисники зупинилися у винайнятій квартирі. Затримували їх наші правоохоронці спільно з ізраїльськими колегами. Під час арешту спритники виправдовувалися, мовляв, не знали, що в Україні наркотики заборонені. Зараз чоловіки в СІЗО. А на їхній батьківщині за такі злочини, до слова, саджають за ґрати аж на 25 років.

Нагадаємо, хасиди їдуть святкувати новий рік на могилу до свого пророка в Умань. В аеропортах справжній гвалт, очікують, що приїдуть 40 тисяч прочан зі всього світу. Найбільше - з Ізраїлю, США та Великої Британії. Лише за добу до столичних летовищ прибули 9 чартерних рейсів із хасидами. В аеропортах посилили охорону.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.