Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Знайшли нелюдів, які закатували до смерті подружжя пенсіонерів у Вінниці

22 вересня 2017, 00:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 вересня 00:21

Майже добу полісмени йшли слідами злочинців, шукали бодай якусь зачіпку. І таки знайшли: виявляється, напередодні господарі продали будинок. Наймовірніше, про це знали вбивці. Правоохоронці припустили, що це були знайомі родини. Розрахунки поліцейських виявилися вірними. Невдовзі всіх трьох затримали, говорять про скоєне вони неохоче. Мовляв, за кілька днів до злочину нелюди отруїли старенького пса. На діло пішли уночі. Спочатку били дідуся арматурою, та й так, що той помер, захлинувшись власною кров'ю. Слідом за ним закатували й господиню. Потім перевернули всю хату, але омріяних мільйонів так і не знайшли. Їх подружжя напередодні віддало дітям.

Нині підозрювані в ізоляторі тимчасового тримання, усі мають судимості. Один з них відсидів за замах на життя людини, а той, що безпосередньо вбивав стареньких, має судимість за вбивство із згвалтуванням. Тепер чоловіки повернуться за грати і найімовірніше там проведуть решту життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.