Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дженіфер Лопез пожертвувала мільйон доларів постраждалим від шторму "Марія" в Пуерто-Рико

25 вересня 2017, 23:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 25 вересня 23:46

Зірки Голівуду закликають жертвувати гроші на ліквідацію наслідків негоди. Дженіфер Лопез, родом з Пуерто-Рико, перерахувала на острів мільйон доларів. Співачка не може знайти там своїх родичів, які зникли безвісти під час буревію.

Пуерто-Рико після удару шторму століття нагадує декорації до фільмів про апокаліпсис. Острівна країна - це майже 3,5 мільйони людей - фактично знеструмлена. Генераторів обмаль. На вулицях повалені гігантські дерева, розтрощені будинки, під завалами яких досі можуть бути зниклі без вісти. На заправках довжелезні черги й бійки за бензин. Влада оголосила примусову евакуацію - через прорив дамби Гуахатака. З прилеглих до греблі районів евакуювали 70 тисяч людей. Повені вже затопили села нижче за течією, а рівень води в резервуарі після урагану "Марія" зріс ледь не вдвічі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.