Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Україну сунеться руйнівний шторм

6 жовтня 2017, 01:52
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 жовтня 01:52

Потужний шторм вже за кілька годин накриє Україну. Синоптики оголосили штормове попередження і прогнозують катастрофічні наслідки! У Західних регіонах очікують посилення вітру до критеріїв стихійного лиха. Вже сьогодні його швидкість збільшиться до 30 метрів за секунду. В зоні небезпеки опиняться Рівненська, Волинська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області. А вже завтра зранку ураганний вітер зноситиме все на своєму шляху в Центральній частині України. На Півдні та Сході також вируватиме негода, але вітер буде не таким сильним.

Рятувальники попереджають людей про можливі вимкнення електроенергії та руйнування будинків. По всіх областях посилено чергуватимуть підрозділи надзвичайників. Людей просять без нагальної потреби не виходити з дому та не сідати за кермо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.