Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині військовий зарізав двадцятисемирічного чоловіка, коли той заступився за свою дружину

20 листопада 2017, 19:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 листопада 19:33

Олександрові  було 27, розповідає його  мати - Галина. Жінка плаче, і звинувачує у смерті сина невістку. Мовляв того вечора, дівчина відпочивала у кав"ярні без чоловіка, бо посварилися. Там вона почала з’ясовувати стосунки з якимись чоловіками, а на допомогу покликала Сашка.

Той вечір був останнім, коли пані Галина бачила сина живим. Виявилося, що його дружині розбили телефон, чоловік заступився, почалася бійка. Хтось із іншої компанії під час з’ясування стосунків дістав ножа. Й штрикнув Сашкового товариша в ногу, а самого Олександра - у спину.  Лезо пошкодило легеню, парубок помер на місці. Його кривдник, зрозумівши що накоїв,  накивав п"ятами. Це 25 - річний військовий-контрактник. Він тиждень переховувався від правоохоронців, але зрештою сам прийшов до поліції, бо совість замучила. Затрмианий у СІЗО. За умисне вбивство йому світить 15 років неволі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ето чмо военное пускай пожизненно сидить там пидару место.пускай воевать идет ане с ножами бегает заступник хренов
кабан 22.11.2017, 14:11 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.