Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава ціна світлофора

22 листопада 2017, 19:30
Дата ефіру/події: Середа, 22 листопада 19:30

На місцевому цвинтарі зібралися майже всі жителі села Сираї. Попереду несуть три труни. Люди попрощаються з Тетяною та її дОньками. Тетяна разом із доньками поверталася додому. Дійти залишалось якихось 200 метрів. І в одну мить їхні плани та мрії перекреслив один удар. Усі троє потрапили під колеса Фольксвагена. Від удару жінка загинула миттєво. А 7-річна Вероніка та півторарічна Мар'яна померли на руках у медиків дорогою до лікарні.

Водія легковика затримали. Вже відомо, що нібито працює він в одному з судів Києва, в момент зіткнення був тверезий. Ось тільки місцеві мешканці винуватять у смерті родини навіть не його, а .... пішоходний перехід. Знаходиться він на трасі міжнародного значення. Машин тут доволі багато. От тільки світлофора - немає, а зебра - практично неосвітлена. І найстрашніше - знаходиться він просто перед школою. Та місцеві мешканці бояться, що це далеко не останні жертви фатального перехрестя. І обіцяють: якщо найближчим часом світлофора не буде,  діятимуть радикально. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.