Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Директора сумнозвісного дитячого табору звільнили під заставу

27 листопада 2017, 21:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 листопада 21:40

Директора одеського дитячого табору, де живцем згоріли троє дітей, необґрунтовано підозрюють у службовій недбалості. Така заява захисників Петроса Саркісяна приголомшила і прокурорів, і батьків постраждали дітей. У суді вони вдруге намагалися повернути директора табору за ґрати. Адже тиждень тому його неочікувано відпустили під заставу у 128 тисяч гривень. Нині батьки загиблих дівчаток сумніваються, що за смерть їхніх донечок когось покарають.

У справі нині четверо підозрюваних: директор, вихователька, що відповідала за пожежну безпеку, колишній віце-мер Одеси й керівник районного підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій. Та під вартою був лише директор - Петрос Саркісян. Але і  його відпустили під заставу. Батьків про це повідомили постфактум. Керівник одразу ліг до лікарні. Через це довелося відкласти й розгляд апеляції. І лише нині Саркісян з'явився в суді. Одразу повідомив: тікати нікуди не планує, тож не має сенсу повертати його на час слідства за ґрати. Чи обґрунтовано директора звинувачують у пожежі, що виникла в таборі, яким він керував, може стане відомо 30 листопада. Саме тоді відбудеться наступне засідання суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.