Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вода - ллється зі стелі, немов із відра

29 листопада 2017, 21:40
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 21:40

А все тому, що в будинку за два дні до початку зими почали міняти. дах! Чому ж будівельники почали роботи саме зараз? Та чи варто розраховувати людям на компенсацію за зіпсовані помешкання? Буквально під зливою зі стелі Станіслав із родиною живе вже другу добу. Підлогу рятують відрами та мисками, які швидко наповнюються. Схожа ситуація і в іншої мешканки п'ятиповерхівки. В Ірини затопило кухню та спальню. Вода потрапила навіть на газову колонку.

Горе людям, бо напередодні зими в будинку надумали латати дах! Нині тут навіть у дощ працює бригада робітників! І тільки розводять руками, бо матеріали їм пізно закупили. Нині вже склали акти стосовно кожної зіпсованої квартири. Тож, людям ніби мають компенсувати збитки. Дах же продовжують ремонтувати, а мешканцям багатоповерхівки залишається сподіватися на гарну погоду, щоб дощ надворі не перетворювався у зливу в квартирах.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.