Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Їх звинувачують у смерті пацієнтів та фальсифікації документів

29 листопада 2017, 22:00
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 22:00

Після 8-ми місяців слідства справу Охтирської псих-лікарні передали до суду. Прокурори запевняють, що мають докази того, що в мед-закладі до смерті закатували холодом 4-х пацієнтів, ще майже чотири сотні людей жили в жахливих умовах. Сліди злочинів допомагала приховати місцевий суд-мед-експерт. Обидві жінки своєї вини не визнають.

Нагадаємо, восени торік у палатах Охтирської лікарні було дуже холодно - температура вище 10-ти градусів не підіймалася. Пацієнти  почали хворіти та внаслідок ускладень від застуди - помирати. Втім, в їхніх свідоцтвах про смерть писали про серцеву недостатність, інтоксикацію та набряк головного мозку. Коли ж провели ексгумацію тіл та повторну експертизу - результати шокували! Пацієнтів косила гнійна пневмонія. За інформацією прокуратури, керівниця мед-закладу наказала патолого-анатомам фальсифікувати документи. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.