Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Переможцю "Євробачення-2017" пересадили серце

11 грудня 2017, 17:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 грудня 17:58

Переможцю "Євробачення-2017", португальському співаку Сальвадору Собралу, пересадили серце. Складна операція тривала 4 години, її зробили в Лісабонській клініці Санта-Крус, куди 27-річного співака поклали ще у вересні одразу після фінального концерту великого туру. Наразі артист почувається добре, проте попереду в нього тривалий курс реабілітації.

Сальвадор Собрал мав вроджену ваду серця, і саме через хворобу учасника, організатори Євробачення навіть вперше змінили правила. Артист не ходив на вечірки та не співав на репетиціях. За нього виступала його сестра Луїза, бо він міг би не дожити до кінця конкурсу. А ось у фіналі за його пісню, в якій він обіцяє, що його серце все витримає і зможе любити за двох, проголосувало найбільше слухачів. Сальвадор Собрал приніс Португалії першу перемогу в історії пісенного конкурсу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.