Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Китаї загинув руфер

12 грудня 2017, 11:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 грудня 11:28

У Китаї загинув екстремал, Юнінг Ву зірвався з даху 62-поверхового міжнародного центру Хуа Юань у Чанші. Для того щоби потрапити на хмарочос, руфер якимось чином подолав пункти охорони, адже публічний доступ у будівлю лише до 44-го поверху, далі потрібні спеціальні перепустки. Свій трюк хлопець знімав на відеокамеру, яку встановив напроти. Він повис на руках, зробив кілька віджимань, і полетів униз! Його тіло знайшли на терасі мийники вікон.

Подруга загиблого екстримала каже, що він через кілька днів планував їй освідчитись. А знявши це фатальне відео, хотів  заробити дев’ять тисяч фунтів стерлінгів, це 320 тисяч гривень, які мали б піти на весілля. Полісмени вже назвали інцидент нещасним випадком. Ву став відеоблогером-екстрималом лише на початку цього року, він виходив у прямий ефір 217 разів, а заробив на переглядах своїх відчайдушних роликів більше шести тисяч фунтів стерлінгів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.