Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Втеча. Реальні історії"

Герой-коханець

21 січня 2014, 15:52
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 жовтня 23:00

Анатолій Шершень стояв з пістолетом у руці на внутрішньому дворі Лук'янівського СІЗО. Поруч його співкамерник В'ячеслав Кузьменко. Вони разом наважились на втечу, але тепер напарник відверто нервував, він був надто психований і абсолютно непідконтрольний. Шершень знав, його шанси пройти крізь охорону і вирватись за стіни СІЗО живим - мізерні. У голові пульсувало єдине питання: чому він дозволив ситуації так ускладнитись? Його злочини, ті, через які він сюди потрапив, завжди були витончені. Він був майстром маніпуляцій і всю брудну роботу виконував тільки чужими руками. А тут раптом сам опинився під прицілами автоматів. Все йшло дуже погано, і за кілька секунд мало стати ще гірше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Если в других фильмах говорят "нажал на курок", то здесь следователь додумался - "взведенный спусковой крючок". И то, и то дурость
Василий 09.09.2016, 19:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.