Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Свідок. Агенти"

Дачні пристрасті у Києві: що не можуть поділити сусіди

26 березня 2018, 15:12
Дата ефіру/події: Понеділок, 26 березня 15:12

Стрілянина, підпали, різанина бензопилою, підлаштоване ДТП!

Стрілянина, підпали, різанина бензопилою, підлаштоване ДТП - дачні пристрасті в Києві! Цілу родину в постійному страху тримає подружня пара.

Люди благають про допомогу. Чому так агресивно налаштовані сусіди? Що не можуть поділити? Чи допоможуть агенти знайти компроміс?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Це шок як може НТН розказувати таку брехню.Ви, що самі свого сюжету не дивилися?
Інна 02.04.2018, 23:40 ответить
Чесно кажучи, подивившись першу частину передачі, ледь монітор не викинув у вікно. Дуже добре знаю цю родину і ситуацію, яка склалась. Люди пережили зиму без світла з двома маленькими дітьми завдяки вельможі Юрію Підо..вичу, який віджав всі навколишні маєтки і в кого стоїть на перепоні тільки ця сім'я. На відео видно, що ріже Руслан болгаркою не чужий паркан, а свої ворота, виїзд через які загородив "чесний" сусід бетонними блоками. Про студента взагалі комікс: повертався з університету з бітою і двома охоронцями пана юрія? Більшого абсурду в житті не бачив. Будучи на місці Руслана, зробив би аналогічно, тільки не з стартового пістолета. Кожна людина має право на захист свого житла . Люди, якби Ви бачили підступ до маєтків зандера , то про відкручені болти на колесі авто питання б відпали одразу. Доречі ситуацію, коли зандери самовільно виламали ворота та проникли на ділянку Барників і вчинили самосуд, згадали тільки поверхнево. Буду надіятись на Феміду, можливо не тільки бабло вирішує щось в цій країні. Сьогодні це проблема родини Барників, а завтра зандер постукає у Ваші двері
Влад 31.03.2018, 22:31 ответить
Цю історію треба довести до кінця,в сюжеті все видно і саме про те що діти в зимовий період були без світла і це не за заборгованість батьків,а те що зандери проплатили в коператив і тут треба подавати до суду голову кооперативу і якщо не допоможе до європейського суду,але ці покидьки повинні бути покарані,хоча вони думають,що все можна купити і не розуміють,що будуть страждати їхні діти,внуки, все повернеться бумерангом .
Однак 30.03.2018, 22:40 ответить
Брехня от НТН. Семью Русланы Барник знаю больше 10 лет. Зандер врет. И сюжет проплаченый от Зандера.
Ярослав 30.03.2018, 16:07 ответить
невже не можна жити мирно, люди вживаються стіна в стіну, а тут такі великі участки і ще мало. Хоч би на таких нюансах все закінчилось жалко дітей.
тупо все так наіграно
Андрій 29.03.2018, 21:35 ответить
Руслана Юріівну знаємо особисто. Вона лікує нашу родину. Для мене було дивом коли моя трьохрічна дитина впавши в н... раз істерику побачивши лікаря, змогла заспокоїтись сама і показати всі органи на узі. Розказати, як? Бо лікар взяла його на руки і обійняла, як свою рідну дитину і заспокоїла. Для мене це було таким здивуванням не вже лікарі можуть дійсно любити свою роботу і роботи від серця, а не захабарь. На цьому мої здивування не закінчилась сам лікар подзвонила три рази протягом тижня, щоб взнати, як проходить його лікування, і такою щирою і доброю є вся їх родина. Тому продивляючись це відео в голові вибачте зрив, як можна лишити маленьких дітей в зимку без світла, що це за сусіди? В нас би піднялися люди і допомогли силою підключити людей до електропостачання. А щоб повірити цим Зандерам треба бути сліпими жодного доказу. Тримайтеся я вірю, що справедливість має бути на Вашому боці пишаємось такими людьми як Ви!
Марія 29.03.2018, 21:04 ответить
опустить швондеров-зендеров
павел 29.03.2018, 12:17 ответить
Зандер считает, что сосед открутил гайки с колеса. У него по всему участку камеры. Почему не показывает видео, как сосед проник на территорию и это сделал? Камеры и возле домика охраны. Где видео, как сосед входит в него и поджигает? Рассказанная история с поджогом вообще сказочная. Получается, некто залез внутрь, поджег, дождался, когда хорошенько разгорится и только после этого с окна второго этажа решил покинуть помещение. А потом спокойно скрылся на глазах у семьи Зандеров.
Евгения 28.03.2018, 21:00 ответить
Невіриться, що в наш час такий жах може відбуватися... Лишити дітей без світла, ще й в зимовий час не мають права.... не люди просто. Нажаль таких з дитинства злобно настроєних підлітків, як цей хлопець вже важко перевиховати. Просто страшно подумати, що з цих Зандерів буде далі. Їм ще повезло, що сусіди з терпінням попалися. Інший за таке вже б вирішив питання іначе... Тримайтеся має ж закон в нашому судді хоч трохи працювати в сторону людей та маленьких дітей.
Та тих зандерів в шию гнати як собак паршивих! Гнида така!
Артур 28.03.2018, 15:29 ответить
Цю суку малолітню треба було застрелити зі справжнього пістолета,а то скаче сосунок іди і уроки вчи,а не херньою страдаєш але які батьки такі і діти.
Свідок 26.03.2018, 23:06 ответить
Ага, бабуся вчителька, виховала онука таким жорстоким,що ж казати про дорослих.Бідних людей тероризують , світло відрізали, а мучаться діти!Признає, шо незаконно вліз на чужу територію,построїв "для людей" , а виходить,що для себе.
Василь 27.03.2018, 22:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.