Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

На НТН прем'єра документального проекту «Історії війни. Нескорені»

11 сентября 2023, 11:40
На НТН прем'єра документального проекту «Історії війни. Нескорені»

У суботу, 16 вересня о 21:00 на НТН відбудеться показ п'ятого фільму документального циклу «Історії війни. Нескорені». Цей фільм розкриє історії воїнів з команди "Invictus Games", яких не зламали ампутації та травми, отримані на війні.

Часто, коли боєць приходить до тями після операцій та контузій, і дізнається, що з ним сталося, він чує заспокійливе: "Головне - живий". Але ейфорія від розуміння самого факту життя минає, а на зміну приходять важкі будні. Боєць не на війні, але не може взяти до рук ложку, одягнути черевики або встати з ліжка. Тоді приходять непрохані гості - депресія, розчарування та біль.

Проект «Історії війни. Нескорені» розкриє історії ветеранів російсько-української війни від 2014-го року, які попри важкі травми розпочали нове життя. Глядачі дізнаються, ким були герої фільму до війни, як потрапили на фронт, як отримали поранення та, як дізналися про втрату кінцівки або важкі наслідки травми? Що саме дало сили не опустити руки?

Історії воїнів з команди "Invictus Games" – це надзвичайно надихаючі розповіді, призначені надати надію та мотивацію кожному, хто зіткнувся з важкими випробуваннями у житті.

Не пропустіть прем'єру документального проекту "Історії війни. Нескорені" у суботу 16 вересня о 21:00 на НТН.

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.