Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Прокидаймося! Найкращі детективи світу повертаються на НТН

19 января 2024, 12:56

Глядачі НТН знову зможуть поринути у цікавий світ детективів – 29 січня в ефір телеканалу повертаються найкращі світові розслідування. 

З 29 січня о 19:20 у будні на НТН – американський детективний серіал «Елементарно» (англ. – Elementary). Це одна з найнесподіваніших і найсміливіших екранізацій книг сера Артура Конан Дойла про пригоди Шерлока Холмса. Дія серіалу відбувається у наші дні, дивакуватий геній-детектив живе у Нью-Йорку і допомагає американській поліції розслідувати заплутані справи, а доктор Ватсон – це… жінка. У головних ролях – Джонні Лі Міллер та Люсі Лью. Справжні поціновувачі детективного жанру вважають, що цей серіал можна переглядати безліч разів і щоразу щиро захоплюватися нестандартним мисленням та витівками головних героїв.   

О 21:00 детективний марафон буднів на НТН підхопить ще один світовий хіт – «NCIS: Полювання на вбивцю»(англ. – NCIS: Naval Criminal Investigative Service).Серіал розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Щодня, ризикуючи власними життями, головні герої на чолі зі спеціальним агентом Лероєм Джетро Ґіббсом віртуозно розкривають найзагадковіші та найскладніші справи. В головних ролях – Марк Хармон, Саша Олександр, Майкл Уезерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум. Цей детективний серіал завоював не лише увагу та любов телеглядачів з усього світу, але й близько трьох десятків нагород на різноманітних телефестивалях.

Дивіться кращі світові детективи на НТН: серіал «Елементарно» – з понеділка по п’ятницю о 19:20, а о 21:00 у будні – серіал «NCIS: Полювання на вбивцю».

Проекти власного виробництва – «Історії війни» та «Шукаю тебе», які до цього виходили на НТН у будні у вечірньому слоті – тепер будуть в ефірі о 13:00.

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.