Напомнить пароль | Регистрация
понедельник, 29 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Загадкова «Смерть у раю»: на НТН стартують прем’єрні сезони

4 апреля 2024, 13:56
Загадкова «Смерть у раю»: на НТН стартують прем’єрні сезони

11 сезон починається з викрадення чоловіка на Сент-Марі. Незабаром жертву злочину знаходять зарізаною біля телефонної будки, і Невілл починає розслідувати вбивство. Він швидко виявляє, що викрадення було організоване дочкою жертви та її хлопцем. Справа ускладнюється, коли виявляється, що дружина вбитого – наркоманка, а її коханець – торговець наркотиками, який прибуває на острів після звільнення з в’язниці. Чи зможе харизматичний детектив разом із відважними підлеглими розкрити це та багато інших дивних убивств?


«Коли парашутист помирає, мабуть, від поранення в повітрі, справу здається неможливим розкрити. Вбивство на полі для гольфу, вбивство на концерті, загадковий випадок у реабілітаційній клініці та під час шахового турніру  це все кидає виклик унікальному досвіду команди в новому сезоні»,  говорить виконавчий продюсер Тім Кі. 

У 11 та 12 сезонах «Смерті в раю» Ральф Літтл повернувся в ролі детектива-інспектора Невілла Паркера разом із Жозефіною Жобер у ролі сержанта Флоренс Касселл. Дон Воррінгтон, єдиний актор серіалу, що залишився з найпершого епізоду, зіграв роль комісара Селвіна Паттерсона. 

Одна з родзинок сезону – поява в серіалі красуні Шантоль Джексон у ролі амбітного молодого сержанта Наомі Томас: «Я така вдячна за цю дивовижну можливість приєднатися до акторського складу цього веселого та розважального серіалу! Я дивилася «Смерть у раю» з моїм батьком на Ямайці багато років тому, коли серіал тільки-но починався, а зараз перебуваю всередині дійства».

На глядачів «Смерті в раю» чекають загадкові таємниці, а також – кипіння пристрастей та любовні багатокутники. Нові епізоди щедрі на складні сюжетні ходи. Головна інтрига нового сезону серіалу полягає в тому, чи стануть Невілл і Флоренс парою. Адже він був готовий зізнатися колезі у своїх справжніх почуттях. Чи розповість Невілл, що він насправді думає про Флоренс? 

Які випробування чекають на головних героїв? Чому комісар Селвін Паттерсон вагається, чи зустрічатися зі своєю донькою? Чи може повернення знайомих осіб на острів викликати проблеми в раю? Дивіться детективний серіал «Смерть у раю» з понеділка по п’ятницю о 19:20 на каналі НТН.

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.