Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Несчастные случаи

Выбрать дату
RSS

Во Львове алабай напал на свою хозяйку

22 октября 2009, 07:55
Во Львове алабай напал на свою хозяйку

Во Львове бойцовская собака породы алабай покусала 17-летнюю хозяйку в собственной квартире.

Девочка убежала от разъяренного пса в соседнюю комнату и там закрылась. Таким образом, стала заложницей животного, так пес караулил за дверью. Ей ничего не оставалось, как с окна звать на помощь прохожих. Они и вызвали спасателей. Бойцы МЧС освободили девушку из ловушки с помощью лестницы. Неуравновешенная овчарка пока еще остается в доме.

Виталий Туроцев, и.о. руководителя отдела ГУ МЧС во Львовской области: "Близько 11 години до МНС надійшло тривожне повідомлення. Телефонував прохожий про те, що на другому поверсі будинку знаходиться дівчина з закривавленою рукою, вона стоїть на підвіконнику і просить про допомогу. Одразу були направлені рятувальники. Після прибуття вони виявили, що у квартирі знаходиться розлючений пес. Він покусав дівчині руку, дівчина закрилася від нього в кімнаті і просить по допомогу".

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
офигеть жесть!!!
пери221133 26.01.2015, 10:16 ответить
Винна, НЕ собака, а дівчина, яка не розуміє, що такої породи собаке НЕ можна тримати в квартирі і треба правильне виховання.

Не заводьте таку собаку, якщо немає умов і розуму для виховання!
Вика 12.06.2012, 11:37 ответить
Алабай це порода яка повинна вести активний спосіб життя це багато рухатись!Шкода і дівчини і собаки!
Шкода дівчини ((

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.