Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

«NCIS»: 20 років на екрані, відмова від Дженніфер Еністон та справжні військові в кадрі

25 января 2024, 12:39
Дата эфира/события: четверг, 25 января 12:39

 З 29 січня у будні о 21:00 на НТН стартує показ американського детективного серіалу «NCIS: Полювання на вбивцю». Серіал розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Щодня, ризикуючи життям, головні герої на чолі зі спеціальним агентом Лероєм Джетро Ґіббсом віртуозно розкривають найзагадковіші та найскладніші справи. В головних ролях – Марк Хармон, Саша Олександр, Майкл Везерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум. Цей детективний серіал завоював не лише увагу та любов телеглядачів з усього світу, але й близько трьох десятків нагород на різноманітних фестивалях. Чим же так зацікавив «NCIS» прихильників детективів? Напередодні показу – 5 цікавих фактів про серіал. 

 

20 років і 20 сезонів. Серіал «NCIS: полювання на вбивцю» вперше вийшов на телеекрани у 2003 році. І ось вже 20 років залишається одним із найпопулярніших та найуспішніших серіалів на телебаченні. На даний момент вийшло 20 сезонів детективу і тривають зйомки 21-го. «NCIS» став третім за тривалістю неанімаційним телевізійним серіалом у прайм-тайм у США. 

 

Справжні військові. Ідея створення серіалу «NCIS» належить продюсеру Дональду Полу Беллісаріо. Він свого часу сам служив у Корпусі морської піхоти США, тому у своїх фільмах і серіалах часто розповідає про діяльність військових. Реальні агенти NCIS стверджують, що серіал дуже реалістично зображує діяльність федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Більше того, в епізодичних ролях у серіалі можна побачити двох справжніх директорів NCIS – Девіда Бранта і Томаса Бетро, а також реального міністра ВМС США Рея Мейбуса. 

 

Зіркові кандидати. У серіалі дуже хотіла зніматися Дженніфер Еністон – її зацікавила роль спецагента Кейт. Але для того, щоб вона взяла участь у зйомках, потрібно було зачекати, поки акторка закінчить роботу в останньому сезоні «Друзів». На жаль, команда не могла так довго чекати. Тому роль Кейт дісталася Саші Александер. Окрім того, на роль агента Гіббса продюсери запрошували Дона Джонсона («‎Детектив Неш Бріджес»), але актор відмовився. І керівника команди спецагентів зіграв Марк Гармон. 

 

Сімейні зв’язки. Продюсер Дональд П. Беллісаріо назвав головного персонажа Лероєм Джетро на честь членів своєї родини: його брата звуть Лерой, а ім'я батька – Джетро. Окрім того, Шон Мюррей, який грає спеціального агента Тімоті Макгі, є пасинком Беллісаріо, а сестра Макгі в шоу насправді є зведеною сестрою актора в реальному житті. В епізодах про молодість агента Гіббса молодого спецагента грає син виконавця цієї ролі, Шон. Одного разу персонаж Майкла Уезерлі каже: «У мене більше шансів зв’язатися з Джесікою Альбою, ніж у цих хлопців проникнути в SeaLift». У реальному житті Майкл Везерлі був заручений із Джесікою Альбою і знявся разом із нею у фільмі «Темний ангел». 

 

Життєвий досвід. Творці серіалу «NCIS: Полювання на вбивцю» нерідко тим чи іншим способом включали в сюжет особистий життєвий досвід акторів. Наприклад, Полі Перретт, яка грає криміналіста Еббі, насправді закінчила коледж за спеціальністю «Криміналістика». І фактично Перретт грає саму себе – продюсери наділили її героїню якостями та захопленнями самої акторки. Актор Девід МакКаллум, який грає паталогоанатома, – насправді є експертом-самоуком у галузі судової експертизи та психологічного профілювання. Так само перейшло в серіал і захоплення Марка Хармона. Актор любить займатися теслярством, тому сценаристи вирішили перенести це хобі актора і на його героя – агент Гіббс також любить проводити вільний час у майстерні. Навіть ручні інструменти, які використовує Марк Хармон на знімальному майданчику «NCIS», належать йому. Окрім того, у серіалі Марк Гармон іноді використовує трейлер Airstream 1972 року, який він сам відновив.

 

Дивіться серіал «NCIS: Полювання на вбивцю» на телеканалі НТН з 29 січня в будні о 21:00.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.