Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

На НТН прем'єра документального проекту «Історії війни. Гвардія наступу»

5 июля 2023, 16:23
На НТН прем'єра документального проекту «Історії війни. Гвардія наступу»

У суботу, 8 липня о 23:40, на НТН відбудеться прем’єрний показ першого фільму, циклу документальних проектів «Історії війни. Гвардія наступу». Фільм Богдана Піленка, що розкриває подробиці підготовки і фронтових звитяг українських воїнів.
 
Бійці Національної гвардії України — одні із перших, хто вступив у бій з росіянами ще у 2014-му році. Тоді вони були щойно реформовані підрозділи внутрішніх військ, до яких доєдналися добровольці. Чи не найбільше вони відзначилися у боях за Слов'янськ та Маріуполь. Протягом АТО/ООС підрозділи Нацгвардії виконували різні задачі у зоні бойових дій, а вже у лютому 2022-го деякі з них одними із перших зустрічали ворога, коли той відкрито вторгся в Україну. Історії боїв за Рубіжне і Сєвєродонецьк, Харківщину і Бахмут. Підготовка бійців Гвардії наступу триває на полігонах по всій країні. Ті, хто вже має бойовий досвід, навчають тих, хто лише нещодавно до них доєднався.  

«Історії війни. Гвардія наступу» - фільм про дружбу і втрати, про бажання звільнити своїх і повернути своє. Дивіться у суботу, 8 липня, о 23:40 на НТН.

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.