Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

До свята Дня Незалежності - прем'єра на НТН! Показ четвертого фільму, документального циклу «Історії війни. Танок скорботи»

21 августа 2023, 12:30
До свята Дня Незалежності - прем'єра на НТН! Показ четвертого фільму, документального циклу «Історії війни. Танок скорботи»

У четвер, 24 серпня о 19:20 в ефірі НТН - четвертий фільм циклу “Історії війни. Танок скорботи”. Стрічка Марини Петрової повідає про долі мешканців чернігівської області які постраждали від російських окупантів та разом намагаються пережити спільне горе.

Чернігівщина з перших днів повномасштабного вторгнення стала мішенню для ворожих бомбардувань. Десятки зруйнованих будівель, сотні годин повітряних тривог, тисячі зламаних життів та доль. Хоча й війна для всіх одна, але проживають її всі по-своєму. Тому незнайомі раніше жінки та чоловіки з усієї області збираються разом щоб підтримати один одного. Сповнені болю матері, дружини та солдати виговорюють, вимальовують та витанцьовують своє горе на зустрічах, які для них організовують волонтери.  

“Хтозна, що нас чекає завтра. але сьогодні ми повинні відчувати щастя кожної секунди”  - філософськи зазначає чернігівська волонтерка Наталія Тягнирядно.

Не пропустіть документальний фільм «Історії війни. Танок скорботи» на НТН, у четвер, 24 серпня о 19:20

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.