Напомнить пароль | Регистрация
воскресенье, 28 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Прокидаймося! Найкращі детективи світу повертаються на НТН

19 января 2024, 12:56

Глядачі НТН знову зможуть поринути у цікавий світ детективів – 29 січня в ефір телеканалу повертаються найкращі світові розслідування. 

З 29 січня о 19:20 у будні на НТН – американський детективний серіал «Елементарно» (англ. – Elementary). Це одна з найнесподіваніших і найсміливіших екранізацій книг сера Артура Конан Дойла про пригоди Шерлока Холмса. Дія серіалу відбувається у наші дні, дивакуватий геній-детектив живе у Нью-Йорку і допомагає американській поліції розслідувати заплутані справи, а доктор Ватсон – це… жінка. У головних ролях – Джонні Лі Міллер та Люсі Лью. Справжні поціновувачі детективного жанру вважають, що цей серіал можна переглядати безліч разів і щоразу щиро захоплюватися нестандартним мисленням та витівками головних героїв.   

О 21:00 детективний марафон буднів на НТН підхопить ще один світовий хіт – «NCIS: Полювання на вбивцю»(англ. – NCIS: Naval Criminal Investigative Service).Серіал розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Щодня, ризикуючи власними життями, головні герої на чолі зі спеціальним агентом Лероєм Джетро Ґіббсом віртуозно розкривають найзагадковіші та найскладніші справи. В головних ролях – Марк Хармон, Саша Олександр, Майкл Уезерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум. Цей детективний серіал завоював не лише увагу та любов телеглядачів з усього світу, але й близько трьох десятків нагород на різноманітних телефестивалях.

Дивіться кращі світові детективи на НТН: серіал «Елементарно» – з понеділка по п’ятницю о 19:20, а о 21:00 у будні – серіал «NCIS: Полювання на вбивцю».

Проекти власного виробництва – «Історії війни» та «Шукаю тебе», які до цього виходили на НТН у будні у вечірньому слоті – тепер будуть в ефірі о 13:00.

Сериал "Элементарно"
Сериал "Элементарно"

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.