Напомнить пароль | Регистрация
понедельник, 16 сентября 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

«Дрон» починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу

4 сентября 2024, 14:02
«Дрон» починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу

 У понеділок, 16 вересня, о 19:20 на каналі НТН стартує головна серіальна прем’єра осіннього телесезону – 60-серійний детектив «Дрон». Це перший за всю історію каналу серіал власного виробництва – НТН знімає його спільно з компанією «Київтелефільм». Нова картина розповідає про роботу правоохоронців, у команді яких працює службовий собака. 
 
Глядачів чекає знайомство з командою поліцейських, яка розкриває складні злочини та розплутує кримінальні справи у наш непростий час. А допомагає їм у цьому рішучий та кмітливий службовий пес на прізвисько Дрон.
 
«Робота українських поліцейських та слідчих часто залишається недооціненою в суспільстві. Наше завдання – показити глядачам, наскільки цікава, складна і, водночас, важлива ця професія, а ще – яку роль у розслідуваннях відіграють службові собаки, – розповідає режисер серіалу Олександр Пархоменко. – Але окрім детективної лінії в серіалі ми багато уваги приділяємо особистим історіям кожного з персонажів. Дружба, кохання, конкуренція – все це побачить глядач у нашому серіалі»
 
У головних ролях – Максим Самчик, Кирило Прокопчук, Олена Олейнікова, Володимир Горянський, Олексій Зубков, Катерина Рубашкіна. А роль пса Дрона виконує німецька вівчарка на прізвисько Дог, яка до зйомок у серіалі протягом п'яти років, справді, працювала в поліції – займалася пошуком вибухівки та зброї. На відміну від чотирилапого колеги, більшість акторів вперше приміряли на себе роль слідчих, тому перед зйомками їм доводилося консультуватися з експертами. 
 
Актори зізнаються, що робота в серіалі «Дрон» стала для них справжньою віддушиною в наш складний час. «Коли мені зателефонували і сказали, що думають запускати виробництво серіалу, я тоді бігала щаслива цілий день, – розповідає Катерина Рубашкіна, виконавиця ролі судмедексперта Іванни Хуторенко. – Тому що на той момент я була в Австрії і думала, що більше ніколи не зіграю в театрі, не знімуся в кіно, ніколи більше не буду акторкою. Але цей дзвінок мені показав, що життя не спинилося, що глядачам зараз потрібна надія та віра в майбутнє. Люди хочуть відволіктися від постійного страху. І я дуже щаслива, що в нашій країні починає відновлюватися кіно- серіальне виробництво».
 
Для Володимира Горянського, який грає начальника відділу, генерала Хруща, «Дрон» – це перша велика серіальна робота від початку повномасштабної війни. «У мене дуже цікава роль у «Дроні»: мій герой – генерал, за плечами якого великий досвід непростої роботи в поліції, – говорить актор. – Він зараз очолює відділ, керує молодими людьми, оперуповноваженими, слідчими, які його надихають, тому що він має кому передавати свій досвід. Це дуже цікаво – взаємодія різних поколінь. А ще я думаю, що наш серіал буде цікаво подивитися справжнім правоохоронцям, так би мовити, глянути на свою роботу зі сторони. У мене є друзі поліцейські, і коли вони дізналися, що я граю в такому серіалі, сказали, що обов’язково будуть дивитися. Мені самому цікаво, як вони відреагують і які оцінки нам поставлять».
 
Зйомки серіалу «Дрон» почалися у травні цього року і тривають досі. Головна знімальна локація – павільйони «Київтелефільму», де спеціально для багатосерійного детективу декоратори до найменших деталей відтворили цілий поліцейський відділок: з кабінетами головних героїв, коридорами, лабораторією судмедекспертів, кімнатою для допитів. Також на кіностудії побудували квартиру головних героїв – оперативника на ім’я Лесь та його чотирилапого помічника і вірного друга Дрона.
 
З якими викликами доведеться зустрітися команді поліцейських та їхньому хвостатому колезі – службовому псу Дрону? Дивіться серіал «Дрон» з 16 вересня, з понеділка по п’ятницю о 19:20 экскюзивно на телеканалі НТН.  
 
До речі, за зйомками «Дрона» та пригодами поліцейського собаки можна також слідкувати  на сайті – https://dron.ntn.ua/, та в Instagram – https://www.instagram.com/dron.ntn/.

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.