Напомнить пароль | Регистрация
среда, 18 сентября 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Гостросюжетна осінь: на каналі НТН стартує новий телесезон

11 сентября 2024, 20:21
Гостросюжетна осінь: на каналі НТН стартує новий телесезон

3 15 вересня на каналі НТН розпочинається новий телевізійний сезон. Глядачів чекають прем’єри гостросюжетних серіалів і  детективних проєктів, розслідування заплутаних злочинів та знайомство з новими сміливими й неординарними героями.
 
Гостросюжетна осінь на НТН стартує 15 вересня об 11:45 з премєри американського серіалу «9-1-1». Він розповідає про непросту й відповідальну роботу співробітників служб порятунку: поліцейських, пожежників та працівників швидкої медичної допомоги, які пліч-о-пліч рятують життя людей. Ці сміливці першими реагують на небезпечні і надзвичайні ситуації, аварії та злочини; вони ризикують власним життям, щоб прийти на допомогу тим, хто її потребує. Окрім того, головні герої змушені балансувати між порятунком інших та вирішенням особистих труднощів і проблем. Головні ролі у серіалі виконують Анжела Бассетт, Пітер Краузе, Олівер Старк, Айша Хайндс та Кеннет Чоі. Серіал «9-1-1» буде виходити на НТН щонеділі об 11:45.
 
У понеділок, 16 вересня, о 19:20 глядачів НТН чекає головна серіальна прем’єра осіннього телесезону – 60-серійний детектив «Дрон». Це перший за всю історію каналу серіал власного виробництва – НТН знімає його спільно з компанією «Київтелефільм». Нова картина розповідає про роботу правоохоронців, у команді яких працює службовий собака. Рішучий та розумний пес на прізвисько Дрон допомагає детективам розкривати кримінальні справи й розплутувати інтриги. У головних ролях – Максим Самчик, Олена Олейнікова, Кирило Прокопчук, Володимир Горянський, Олексій Зубков, Катерина Рубашкіна. А пса Дрона грає німецька вівчарка на прізвисько Дог, яка до зйомок у серіалі протягом п'яти років, справді, працювала в поліції – займалася пошуком вибухівки та зброї. Кожна серія – це нові розслідування, нові пригоди Дрона і команди слідчих, а також – нові цікаві повороти в житті головних героїв. Адже окрім детективної лінії в 60-серійній картині будуть особисті історії кожного з персонажів. Дружба, кохання, конкуренція – все це побачить глядач у новому серіалі. Дивіться багатосерійний детектив «Дрон» у будні о 19:20 на НТН.
 
Також 16 вересня о 17:20 на НТН стартує детективний проєкт «Речдок. Велика справа». Ведучий Артем Позняк у нових випусках знову розповідатиме глядачам про розслідування злочинів минулого, які тривалий час зберігалися під грифом «таємно». Тоді слідчі розкривали складні справи без допомоги гаджетів і технічних пристроїв, використовуючи лише інтуїцію, знання, власний досвід та… речові докази. І найменша деталь у руках досвідченого детектива могла перетворитися на важливий доказ, який допомагав викрити злочинця. Нові гучні справи, найзаплутаніші злочини, найцінніші речдоки та найкращі слідчі – у проєкті «Речдок. Велика справа», щодня о 17:20 на НТН.
 
Окрім того, з 16 вересня о 21:15 на каналі НТН розпочинається новий 11-й сезон американського детективного серіалу «NCIS: Полювання на вбивцю», який розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Цей детективний серіал вже 20 років залишається одним із найпопулярніших та найуспішніших серіалів на телебаченні, він завоював не лише увагу та любов телеглядачів з усього світу, але й близько трьох десятків нагород на різноманітних фестивалях. В 11-му сезоні прихильників серіалу чекають не тільки нові інтригуючі розслідування, але й багато потрясінь. Так, керівник команди – агент Лерой Джетро Гіббс – зазнає політичного переслідування. Декілька постійних членів команди змушені будуть звільнитися з агентства... Але з’явиться новий ключовий персонаж. У головних ролях – Марк Гармон, Майкл Везерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум, Кот де Пабло, Браян Діцен, Роккі Керрол, Емілі Вікершем. Новий 11-й сезон «NCIS: Полювання на вбивцю» дивіться у будні о 21:15 на НТН. Слідом за 11-м сезоном канал покаже прем’єру і 12-го сезону.  
 
Також у новому телесезоні глядачів НТН очікує ще одна гучна премєра – перший на вітчизняному телебаченні серіал про українських курсантів «Прикордонники». Окрім того, це – перший серіал такого масштабу за всю історію телеканалу НТН. Події серіалу розгортаються у вересні 2021-го, за півроку до початку повномасштабної війни з росією. Молоді хлопці та дівчата з різних куточків України і з різних причин вступають до Національної академії Державної прикордонної служби України. Хтось продовжує сімейну традицію, хтось робить це за компанію зі шкільним другом, а хтось прийняв таке рішення після проходження строкової служби. Наставник курсантів, герой АТО, Іван Криницький, за власною методикою робить з учорашньої «дворової шпани» справжніх бойових офіцерів. У серіалі грають відомі актори: Андрій Самінін, Ігор Портянко, Катерина Варченко. В ролі курсантів глядачі побачать Дмитра Павко, Євгена Ламаха, Анастасію Нестеренко, Євгена Медведя та інших молодих акторів. Також до знімального процесу запросили акторів-зірок, які захищають нашу країну від окупантів. Так, одну з головних ролей – керівника курсу Івана Криницького – зіграє відомий український актор Володимир Ращук, який на початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт. Зараз він – офіцер Бригади швидкого реагування Нацгвардії України «Рубіж».
Серіал «Прикордонники» – це спільне виробництво Inter Media Group та ТОВ «ДАЛІ БУДЕ ФІЛМЗ». Прем’єру заплановано у новому сезоні в праймовому ефірі телеканалу НТН. Слідкуйте за анонсами!
 
На НТН розпочинається гостросюжетна осінь! Не пропустіть – прем’єри найкращих детективних серіалів та проєктів!
 
Промо-анонс нового сезону на НТН – https://youtu.be/J-jPwo1F5-Y

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.