Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 19 сентября 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей

16 сентября 2024, 11:23
Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей

 

З 16 вересня у будні о 21:15 на телеканалі НТН розпочинається прем’єрний показ 11-го та 12-го сезонів американського детективного серіалу «NCIS: Полювання на вбивцю». Серіал розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. В головних ролях – Марк Гармон, Майкл Везерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум, Кот де Пабло, Браян Діцен, Роккі Керрол, Емілі Вікершем.
В 11-му сезоні прихильників серіалу чекають не тільки нові інтригуючі розслідування, але й багато потрясінь. Так, керівник команди – агент Лерой Джетро Гіббс – зазнає політичного переслідування. Декілька постійних членів команди змушені будуть звільнитися з агентства... Але з’явиться новий ключовий персонаж  до команди приєднається аналітик Елеанор «Еллі» Бішоп.
Сезон розпочинається з руйнівних наслідків терористичної атаки на військово-морську верф, в результаті чого загинуло багато людей. А Гіббс бореться з почуттям провини за те, що він вижив під час цієї трагедії. Тим часом команда розслідує серію самогубств «морських котиків», розкриваючи змову, пов'язану з небезпечним наркотиком, відомим як «Вознесіння».
Протягом сезону команда стикається з особистими труднощами та конфліктами. Агент Тоні Діноззо дізнається шокуючу правду про свого батька, намагаючись розкрити справу, пов'язану з викраденими секретними документами. Технічний аналітик Тімоті Макгі протистоїть кривднику зі свого дитинства, коли вони разом з колегами працюють над пошуками кібер-терориста.
Головною подією сезону стало повернення колишнього агента Моссаду, а нині агента-стажера NCIS Зіви Девід, яка стала мішенню небезпечного вбивці, що прагне помсти. Команда змагається з часом, щоб захистити Зіву і притягнути вбивцю до відповідальності, що призводить до несподіваної розв'язки.
Окрім звичайних розслідувань, команда також займається пошуком зниклого міністра військово-морського флоту Сари Портер, викриттям корумпованого політика та змовою щодо продажу секретної інформації іноземним ворогам.
У кожній справі команда повинна покладатися на свій досвід, винахідливість і непорушний зв'язок, щоб розкрити правду і захистити національну безпеку. «Те, як ми переходимо до цього нового сезону, – це класичний NCIS – і під цим я маю на увазі, що все перевертається з ніг на голову», – говорить актор Майкл Везерлі. – Цей сезон буде цікаво подивитися і прихильникам серіалу, і випадковим глядачам, тому що у ньому ми будемо робити те, чого раніше ніколи не робили».
У 12-му сезоні «NCIS: Полювання на вбивцю» команда елітних агентів продовжує розслідувати складні та резонансні справи, пов'язані з військовослужбовцями ВМС та морської піхоти. Протягом сезону команда стикається з численними викликами, серед яких смертельна терористична змова проти США, розслідування викраденої ядерної зброї та переслідування небезпечного хакера, який загрожує національній безпеці. Поряд з цими великими справами, вони також розслідують різноманітні злочини: вбивства, шпигунство, шахрайство, викрадення людей.
Заглиблюючись у розслідування, команда співпрацює з іншими правоохоронними органами та урядовими організаціями, щоб об'єднати ресурси для вирішення складних справ. На цьому шляху проходять випробування особисті стосунки, а давні таємниці виходять назовні, додаючи емоційної глибини й без того напруженим справам, які вони розслідують. Наприкінці сезону перед командою постане найскладніше завдання: вистежити сумнозвісного торговця зброєю, відповідального за напад на територію США. Час спливає, і вони повинні поставити на кін своє життя, щоб притягнути до відповідальності цього небезпечного злочинця.
Дивіться серіал «NCIS: Полювання на вбивцю» на телеканалі НТН з 16 вересня в будні о 21:15.
Промо-ролик «NCIS: Полювання на вбивцю»  – https://youtu.be/dArcO7cOZdE

 

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.