Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 2 мая 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Ограбления

Выбрать дату
RSS

На Львовщине трое хулиганов грабили студентов

25 февраля 2010, 10:24

Три молодых человека из Львовщины грабили студентов. Хулиганы настолько запугали жертв, что никто из них не обращался в милицию. Но случай в начале февраля стал для злоумышленников последним.

В тот день трое студентов Стрыйского художественного училища возвращались из магазина. Вдруг заметили, что за ними идут трое.

Свидетель:

- Коли ми поверталися з магазину, помітили, що за нами йдуть три невідомі особи. Ми продовжували йти, вони нас перегнали, почали з нами говорити. Звідки ми, хто. І коли підійшли ближче до гуртожитку, вони почали вимагати в одного хлопця телефон, гроші.

Убедить грабителей, что не имеют ничего ценного, не удалось. Начали бежать, но столкновения избежали не все.

Пострадавший:

- Я теж почав тікати, коли один з них схопив мене за капюшон, чи дали підніжку, чи що, я посковзнувся і впав на землю. Я стояв на колінах, а вони почали мене копати. А потім я відчув, що мене щось по плечах коле, відчув удари по плечах. Далі ще потім був сильний удар по носі. Перед тим ще мені по лиці порізали. Я відчув теплий біль.

Парень из последних сил поднялся и побежал в училище. Нападавшие бросились за ним.

Пострадавший:

- Я зірвався, і того, що мене різав, штовхнув на корч, а сам зірвався і побіг в гуртожиток. Один з них побіг за мною в гуртожиток, я забіг у двері і перед самим входом у коридор, я знав, що там поворот. Він не знав, я повернув, а він стукнувся у двері.

На помощь ученикам сбежались преподаватели. Они позвонили в райотдел. Между тем, злоумышленники скрылись.

Ирина Стефанишин, заместитель директора Стрыйского высшего профессионального художественного училища:

- Під час розмови з нашими учнями було виявлено, що ці молоді люди, які нападали на наших дітей, вони неодноразово підходили під наш гуртожиток. Було два випадки таких з’ясовано.

Ярослав Грищук, руководитель Стрыйский ГО милиции:

- Встанови інших потерпілих осіб, які по різних причинах одна з них залякування не зверталися в міліцію побоюючись наступних пограбувань чи інших фізичних розправ.

Грабители охотились на своих жертв возле училищ и техникумов, где учатся студенты из окрестных сел. Разбойники считали себя местными "авторитетами" и старались унизить тех, кто приехал учиться в их города.

Ярослав Грищук, руководитель Стрыйский ГО милиции:

- Вони вчиняли такі подібні дії і в коледжі нашому Стрийському аграрному, художньому училищі, і в інших місцях, де перебувають студенти і молодь, яка приїхала з навколишніх сіл з навколишніх районів.

После разговора с пострадавшими и свидетелями участковые инспекторы отправились на поиски злоумышленников.

Тарас Юник, участковый инспектор Стрыйский ГО милиции:

- Було сформовано три групи в складі по два чоловіки, і з нами пішли учні очевидці, які бачили цю подію, які могли впізнати цих людей, які здійснили цей розбійний напад.

Искали грабителей недолго. Один из свидетелей ограбления опознал нападавших.

Олег Полищук, заместитель руководителя Стрыйский ГО милиции:

- Буквально на протязі години-півтори часу одною групою було затримано двоє осіб, причетних до даного злочину. Вони були затримані, доставлені в Стрийській МВ, і вже почалась з ними проводитись робота по встановленню інших учасників порушення даного закону.

Впоследствии задержанные во всем сознались и указали на ломбард, куда отнесли награбленное. Большинство вещей правоохранители уже изъяли и передали следователям. Против разбойников возбуждены уголовные дела. Уже выяснили: на счету злодеев - девять ограблений.

Ольга Адамская, Юрий Котоус, Львовская область, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.