Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 28 марта 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

Божье рабство

6 августа 2010, 14:21
Дата эфира/события: пятница, 6 августа 14:21

Охота на ведьм, изгнание дьявола... Думаете, это все закончилось в Средневековье? В селе Давыдовка, что в Черновицкой области, живет батюшка, который якобы изгоняет из людей злых духов. Журналисты "Агентов" воочию попытались убедится в правдивости таких екзорцистських обрядов. Как оказалось, в дело замешанным не только вера, но и деньги...

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Ви підарюги кляті ви ніколи не стикалися з дияволом і хірню пиздите шакали блядь прокляті будьте '
Вова 23.02.2020, 16:20 ответить
Баюшка Василій - великий святий який не шукав слави. Служив Богу та відмалював людей
влад 14.09.2019, 18:38 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Всі хто знімав цей сюжет, скажу вам одне йдіть і посповідайтесь перед Богом і просіть вибачення в нього за ту брехню яку ви назнімали про батюшку і за тих хворих людей які подивившись ваш брехливий сюжет не поїхали до батюшки коли він ще був живий. Якщо не покаїтесь перед Богом то будете відповідати на тому світі за кожну хвору людину яка подивилась ваше підстроїне відео і не поїхала до батюшки і не спаслася.
Віктор 29.11.2014, 01:43 ответить
Шановні браття та сестри довожу до Вашого відома 18,11,2013р в с. Давидени відбулась заупокійна служна. рік як немає з нами нашого дорогого наставника молитвиника духовного отця - НАШОГО ДОРОГОГО о. ВАСІЛІЯ! НА ЯКІЙ БУЛИ ПРИСУТНІ БАТЮШКИ З РІЗНИХ ОБЛАСТІВ, ТАК ЩО БУДЬТЕ ЛАСКАВІ НЕ ЗАРОБЛЯЙТ5Е ГРІХІВ КАЖУЧИ ЩО ЦЕ НЕ ВІДОМО ЩО ЗА МОНАХ ПОМЕР І ЩО ДО НЬОГО НЕ БЛАГОСЛОВЛЯЛИ ЇХАТИ!!!!!! ВІЧНА ВАМ ПАМЯТЬ БАТЮШКА НАШ ДОРОГИЙ. МОЛІТЬСЯ ЗА НАС ГРІШНИХ
Марія 20.11.2013, 17:53 ответить
Вічна память! Це світло яке світило багатьом. Вічна память батюшці Васілію!
Іра 22.03.2013, 20:06 ответить
Не зрозуміли ще життя журналісти...Але і я теж колись був скептичного ставлення.З незрозумілих причин моє життя ,батькове,дружини було в постійних хворобах і неприємностях.Батюшка мав дар бачити життя людини і справжню причину виникнення проблеми.

БАТЮШКА ВАСІЛІЙ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВСЮ ДОПОМОГУ МЕНІ І БАГАТЬОМ ЛЮДЯМ!!!. ВІЧНА ВАМ ПАМ'ЯТЬ.!!!!!!!!!!!
Мабуть, не знайдеться тих слів, якими можна зменшити те величезне горе, яке спіткало нас. Не можна тому, що така людина, як наш сильний молитвенник та порадник, народжується в нації раз на 200-300, а може, і більше років. Ми попрощалися з великою честю і совістю, яка була поруч нас впродовж останніх десятків років. Він мав право сказати кожному з нас - і близькому, і далекому - багато слів. Не завжди ласкавих, але правильних, справедливих, бо він жив по честі, по совісті, по-Божому. І жив перш за все заради нас грішних людей. Молився до всевишнього заради спасіння наших душ.. Його справи говорять самі за себе. Він чесно і по-Божому ніс свій хрест. Дуже шкода що люди такі невдячні і відплатили нашому великому батюшкові невдячністю. Батюшка покинув цей грішний світ з честю і ті хто зводив на нього наклепи понесуть покарання перед нашим справедливим Господом. А ті хто дійсно несе цю велику втрату не зневірюйтесь адже батюшка нас не залишить і молитиметься за нас і на тому світі.

БАТЮШКА ВАСІЛІЙ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ТЕ ЩО ВИ В НАС БУЛИ. ВІЧНА ВАМ ПАМ'ЯТЬ.!!!!!!!!!!!
Альона 27.11.2012, 15:33 ответить
ЦІ ВСІ СЛУХИ ЦЕ ЦІЛКОВИТА БРЕХНЯ!!! ПОВІРТЕ Я ЦЕ КАЖУ НЕ ПРОСТО ТАК Я МАЛА ШАНС В ЦЬОМУ ПЕРЕКОНАТИСЬ КОЛИ ЛІКАРІ ВІДМОВИЛИСЬ МЕНЕ ЛІКУВАТИ ЗІ СЛОВАМИ ЩО НЕ ВАРТА ВОНА ВСЕОДНО ВМРЕ І ВІДПРАВТИ ЇЇ ПРАКТИКАНТАМ, МОЯ МАМА ВЗЯЛА МЕНЕ МАЛЕНЬКУ МЕНІ БУЛО 2МІСЯЦІ І ПЇХАЛА ДО БАТЮШКИ, І ВІН СКАЗАВ ЇЙ ЩОБ ВОНА МОЛИЛАСЬ ПИСАЛА НА СЛУЖБИ, ПРИЧИЩАЛАКОЖНОЇ НЕДІЛІ І БОГ ПОМОЖЕ І ВОНА ПОПРАВИТЬСЯ. ТАК І ТРАПИЛРОСЬ ЛІКАРАІ НЕ РОЗУМІЛИ ЯК ЦЕ МОЖЛИВО!
Я МОЖУ НАВОДИТИ БЕЗЛІЧ ПРИКЛАДІВ З СВОГО ЖИТТЯ НА ЦЕЙ РАХУНОК АЛЕ НЕ ВАРТА ТОМУ. ЩО ЛЮДИ ЯКІ ХОТЯТЬ ВІРИТИ НЕ БУДУТЬ ШУКАТИ ДОКАЗІВ!!! І НЕ СЛУХАТИМУТЬ РІЗНІ БЕЗПІДСТАВНІ ПЛІДКИ!!!
Галина 29.07.2012, 17:49 ответить
ЯКА БРЕХНЯ!!!!!!!!!!!!!!!ПО ПЕРШЕ НА БАТЮШКУ НІХТО НЕ ПРАЦЮЄ А ПРАЦЮЮТЬ НА СЕБЕ ТІ ХТО ТАМ ЖИВЕ ЩОБ МАТИ ЩО ЇСТИ!!!!!!! ПО ДРУГЕ НІКОГО БАТЮШКА НЕ ТРИМАЄ ТАМ ХОЧЕШ ЗАЛИШАЙСЯ ЛІКУЙСЯ ХОЧЕШ ЙДИ ВІН ПРОСТО ДАЄ ПОРАДИ!!!!!! зВЕРНІТЬ УВАГУ НА ЦЬОМУ ВІДЕО ЯКИМ ГОЛОСОМ ТІЛЬКИ ГОВОРИЛА ТАЖ оКСАНА НЕВЖЕ ЦЕ ЛЮДСЬКИЙ ГОЛОС??? і ЯК ВЖЕ Я ЧИТАЛА КОМЕНТАР НИЖЧЕ НІХТО НЕ ВКАЗУЄ СКІЛЬКИ ПЛАТИТИ ЯКЩО НЕ МАЄ ЛЮДИНА КОШТІВ МОЖЕ ВЗАГАЛІ НЕ ПЛАТИТИ І НІХТО ЇЇ НЕ ВИЖЕНЕ!! Я ЇЗДЖУ ДО БАТЮШКИ 25РОКІВ І ДАЙ ЙОМУ БОЖЕ ЗДОРОВЯ БО ВІН МЕНІ БАГАТО В ЧОМУ В ЖИТТІ ДОПОМОГАВ СВОЇМИ СИЛЬНИМИ МОЛИТВАМИ!!!
А КОШТИ ТІ ЩО ЛЮДИ ЖЕРТВУЮТЬ ВІН НЕ ЗАБИРАЄ СОБІ НАВІТЬ ТА МАШИНА ЯКОЮ ЙОГО ВОЗЯТЬ КУПЛЕНА ЛЮДЬМИ ЯКИХ БАТЮШКА ВИЛІКУВАВ І ЯК БАЧИТЕ НЕ ХОДИТЬ ВІН НІ В ЗОЛОТІ НЕ ЖИВЕ В ЗАМКУ А ХОДИТЬ В ЗВИЧАЙНІЙ ОДЕЖИНІ ТА ЖИТЕ В МАЛЕНЬКОМУ БУДИНОЧКУ ВІН НА ТІ КОШТИ БУДУЄ ХРАМИ, МОНАСТИРІ ЩОБ ЛЮДИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ХОДИТИ ТА МОЛИТИСЯ БОГУ! ТОМУ ПРОШУ ЛЮДИ ЗАДУМАЙТЕСЬ ТА ПОЦІНУЙТЕ ТЕ ЩО БОГ НАМ ПОСИЛАЄ ТАКИХ СИЛЬНИХ ТА СВІТЛИХ МОЛИТВЕНИКІВ ЯКІ ЗА ВАС МОЛЯТЬСЯ!!!
Света 29.07.2012, 17:30 ответить
Люди не вірте цьому відео, цій брехні, доки наш батюшка Васілій є на землю тоди моє життя в його руках. Я можливо не була би так в цьому впевнена якби не переконалась на собі. Боженько молю тебе дай Батюшкові сил та здоровя ще бути з нами та допомогати нам. В свій час саме по молитвах батюшки я залишилась жива не дивлячись що лікарі сказали що мені максимум 3дня залишилось, по молитвах батюшки у мене народилась здоровенька дитинка. А те що хотять зробити з нього шарлатана люди побійтесь Бога невже ви приїжали і вам вказували скільки платити???? ви безсоромні зверніть увагу в чому батюшка ходить і де живе для чого б йому здались ваші гроші???? Він допомогає людям а ви невдячні(( На рахунок хворих там є хлопець з мого города якого я знала як врівноваженого і так трапилось що він потрапив в секту і душевно захворів ЯКИЙ ЦЕ МОЖЕ БУТИ РОЗІГРАШ??? бЛАГАЮ ПОБІЙТЕСЬ бОГА І НЕ НАКЛИКАЙТЕ НА СЕБЕ ГРІХІВ А ПРОСІТЬ ЩОБ ДАРУВАВ ТАКІЙ СВІТЛІЙ ЛЮДИНІ ЯК НАШ БАТЮШКА ЩЕ БАГАТО ЛІТ ЖИТТЯ Я НЕ ПРЕДСТАВЛЯЮ ЯК БИ ЖИЛА БЕЗ НОГО АДЖЕ Я В СВОЄМУ ЖИТТІ ЩЕ НІ ОДНОГО ВЧИНКУ НЕ ЗРОБИЛА БЕЗ ЙОГО БЛАГОСЛОВІННЯ І СЛАВА БОГУ)) ПРОСТІТЬ МОЖЛИВО Я СВОЄЮ ДУМКОЮ КОГОСЬ ОБРАЗИЛА
Альона 29.07.2012, 17:03 ответить
Боже дай батюшці сил перенести це все
Інна 25.08.2012, 18:48 ответить
Комментарий удален
Це відео є провокацією однієї незадоволеної жінки. Батюшка читає молитви на вигнання бісів з 18 років, є прозорливим схиархидияконом монахом. Люди в ланцюгах є тяжкоодержимими, їх батьки водять по своїй волі на молитви і живуть вони на найманих квартирах у селі. Сильнішого екзгорциста і більш святішої людини на Україні немає!!!!!!!!!!!
Це істинна правда. Сильнішого нього мабудь в Україні немає.
Інна 25.08.2012, 18:51 ответить
Він є екзорцист , шкода що таких людей не вміємо слухати і шанувати,а всім хто робить наклепи на нього ГАНЬБА
Уляна 18.11.2012, 19:26 ответить
Таких як він одиниці, він молиться коли ви спите, працюєте, він постить, він виганяє злих духів силою Ісуса, я була на молитвах, там все просто намолено і без всяких грошей..... він святий, тому й терпить такі наклепи, а хто скористався його силою молитви той в ньому не сумнівається, а журналістам треба якоїсь сенсації- шукайте її в політиці а не у побожних, простих людей
Це відео є провокацією однієї незадоволеної жінки. Батюшка читає молитви на вигнання бісів з 18 років, є прозорливим схиархидияконом монахом. Люди в ланцюгах є тяжкоодержимими, їх батьки водять по своїй волі на молитви і живуть вони на найманих квартирах у селі. Сильнішого екзгорциста і більш святішої людини на Україні немає!!!!!!!!!!!
Це відео є провокацією однієї незадоволеної жінки. Батюшка читає молитви на вигнання бісів з 18 років, є прозорливим схиархидияконом монахом. Люди в ланцюгах є тяжкоодержимими, їх батьки водять по своїй волі на молитви і живуть вони на найманих квартирах у селі. Сильнішого екзгорциста і більш святішої людини на Україні немає!!!!!!!!!!!

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.