Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 18 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

Погоны прочь!

18 января 2011, 15:49
Дата эфира/события: понедельник, 17 января 18:30

Новое изобретение украинских ГАИшников: чтобы задержать водителя и изобразить себя жертвами агрессии, они срывают с себя погоны. Такой случай произошел на Львовщине: в споре с немецким гражданином ГАИшники доказывают свою правоту простым, действенным, но нечестным способом. Украина должна знать имена своих героев, а также - имена своих бездарных непрофессионалов. Мы все же узнали имена двух инспекторов ГАИ, которые летом этого года пытались посадить в тюрьму автолюбителя из Германии.

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Щось дуже багато останнім часом з'явилось героів, особливо серед інспекторів ДАІ. Є Швець, інспектор "дуля", В. Казмерчук та Руслан Ша(и)манський з Житомира.....і т.д. Необхідно створити реєстр придуркуватих даішників, а можливо й нагороду чи почесне звання. Наприклад: "Придуркуватий даішник року".
Дава Гоцман, я повністю з вами погоджуюсь. Мені подобаються ваші ідеі. Ви часом на телебаченні не працюєте?
ALEX 24.01.2011, 22:42 ответить
Напевно украінська феміда (судді) також має проблеми із зором. Дивно, що ім забракло відеоматеріалу. Як простому смертному добитись справедливості? І чому такого "дибіла" в повному розумінні цього слова тримають на роботі? Мабуть, він добре виконує "план" (рубає грошикі для свого керівництва").
Здається інспектор Микола Мороз, який коментував діі свого колеги повний ідіот. Або можливо він був зовсім сліпим коли переглядав відеоматеріал. Потрібно мати чудову фантазію щоб вигадати таку маячню начебто старий дідусь утворив такий опір, що інспектору почали заважати погони. Винакає запитання: Де береться така непотріб в лавах ДАЇ?
Юрій 24.01.2011, 22:09 ответить
Інспектор Швець такий самий баран, як інспектор УДАЇ в Житомирській області Віталій Казмерчук. Останній набрався сміливості зайти за "поборами" на територію приватного підприємства, вчинивши там бійку з його власником. Необхідно гнати в шию з органів внутрішніх справ цих бездарних непрофесіоналів.
Степан 24.01.2011, 17:38 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.