Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 28 марта 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

Судейский беспредел

7 октября 2012, 18:29
Дата эфира/события: воскресенье, 7 октября 12:00

Отечественная Фемида не перестает удивлять своими неожиданными решениями. Обычный раздел имущества может превратиться в резонансный судебный процесс, если в этом заинтересован сам судья. В Украине работает более восьми тысяч судей. При огромной коррумпированности за прошлый год за нарушение присяги уволили только семерых. Высший совет юстиции даже не скрывает свою беспомощность. Как в Украине отбирают все имущество и делают вас еще и должником на ровном месте и как защитить себя от коррумпированных судей и судов - в материале Алексея Лахненко.

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Комментарий удален
Добрий День!

Сподіваюся на Вашу незалежну та дійсную позицію на користь справедливого правосуддя.

Ніхто із зазначених фігурантів МВС України та прокуратури ігнорують ці доказові факти розслідування кримінальної справи, які свідчать про приховування злочинів та схем МВС із корисливих спонукань,
Свідок та зібрані письмові докази із офіційних джерел вказують про поширену оргзлочинність в Вашій МВС, які у свій час публікувалися , але внаслідок негативної реакції, як для журналістів та особисто свідка все-таки не набуло остаточного правового рішення.. Запитайте Генпрокурора щодо архівованої чи , не виключено , знищеної справи органів дізнання Дніпровського РУГУ № 03-06155.

Усунення від посади Яреми В.Г. це є лише обергання його від кримінальної відповідальності.

При цьому надаВАЛИСЯ ДОКАЗИ для ознайомлення.

Зібрані копії матеріалів спра та докази , що спростовують офіційну версію.
Щодо фальсифікації кримінальної справи МВС, CБУ, за участю прокуратурою та суду.

ДО Вашої уваги матеріали адвокатського розслідування в інтересах свідка у призупиненій кримінальній справі № 03-06155 *КПК 1960 Дніпровського РУ, та наслідки публікацій СМІ про корупційні схеми ДАІ МВС в інтересах організованого злочинного угрупування.

Зібрані докази із офіційних джерел безперечно вказують , яким чином відбирають майно та передають начебто потерпілим за фальсифікованими справами.

Безпосередньо цими аферами опікувалися у свій час більше 40 фігурантів МВС, прокуратури за підтримки 3 суддів.. Наприклад щодо Яреми В.Г.

У справі наявні ознаки порушення права на захист, свалілля відносно адвокатів, фізичне насилля та позбавлення волі , в даному випадку шляхом примусового поміщення в камеру до затриманих.

Ще раз сподіваюся про дійсну допомогу у відновленні порушених прав та у незалежному журналістському розслідуванню з метою відновлення порушених прав є дане звернення адвоката-свідка.

Усі матеріали будуть надіслані для аналізу та поширення.

З повагою, щиро Ваш Олександр Свєшніков, свідок-адвокат

Додаток: файли деякі докази.
Всього більше 50 доказів.
Да она ещё та аферистка
ххх 10.03.2014, 19:57 ответить
Трудно поверить в данный сюжет, особенно после того как ранее Алексей Лохненко так оправдывал и выгораживал настоящего бандита в мантии голову Глуховского суду гражданку Гетьманенко, которая действительно совершала различные махинации, вымогала деньги, кришевала бизнесменов и бандитов, также прикрывала канал на границе с Россией!
Глухов 05.07.2013, 10:06 ответить
Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. Але коли Юрченко Ярослав навмисно затягує розгляд справи, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б не затягував розгляд справи на 5-6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс. відверто заявляє, що експертизи не потрібно, бо він сам без експертизи бачить, що всі документи є автентичними і т.д.
GM 06.04.2013, 02:17 ответить
Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.
nk 06.06.2013, 22:53 ответить
Комментарий удален
Суддя Юрченко думає, якщо йому в залі суду ніхто відкрито не говорить, що він є ХАБАРНИК, то про це ніхто не знає і не розуміє його поведінку.
CV 04.01.2018, 04:03 ответить
Ярослава Юрченка брат Юрченко Олег Олександрович також суддя в Червонограді, який був звільнений через хабарі, пізніше поновився через адміністративний суд, маючи там звьязки. Юрченко Ярослав Олександрович викормив двох биків: Юрченко Володимир Ярославович та Юрченко Ігор Ярославович, яких він думає запхати в судову систему, маючи там свої зв'язки, щоб вони так само брали хабарі, як їх батько.
OK 14.02.2019, 19:14 ответить
АДВОКАТ
з питань правосуддя, захисту прав і основних свобод
Київського міського Центру безкоштовної вторинної правової допомоги
Свєшніков О.І.
Засоби зв’язку:
Тел.:(044) 599-53-02; 0985834473 (цілодобово) та
особистий прийом

Громадська приймальня первинної безоплатної правової допомоги
Графік роботи приймальні
Комментарий удален
Таке ж саме корумповане, хабарункове бидло є суддя господарського суду у Львівській області Юрченко Ярослав Олександрович.
v 22.01.2013, 01:54 ответить
Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович.
Він буквально мстить стороні судового процесу, навмисно затягуючи процес та виносячи проти неї незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря.
Alex 30.01.2013, 04:02 ответить
не правда
семен 03.03.2013, 01:09 ответить
Це про Юрченка неправда? Та Юрченко Ярослав -- це тупа вусато-козяча морда, яка тільки мріє здерти хабаря з сторони судового процесу, якщо знає, що представники сторони мають з ним знайомство. Бо тільки бидло ще боїться брати хабар від незнайомих людей.
GH 12.09.2013, 01:58 ответить
Це навіть не бидло, бо сказати, що юрченко - це бидло - це сказати дуже легко.
Насправді Юрченко - екслюзивно рідкісний бидлюк.
GN 14.09.2013, 01:17 ответить
неправда!

НЕОДНОРАЗОВО брав участь в судових засіданнях, в яких головуючим був саме Юрченко. Однак, жодної зневаги до будь-кого з учасників процесу не помітив.
LB 27.02.2014, 13:01 ответить
Комментарий удален
Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.
Ярослава Юрченка брат Юрченко Олег Олександрович також суддя, який був звільнений через хабарі, пізніше поновився через адміністративний суд, маючи там звязки. Юрченко Ярослав Олександрович викормив двох синів Юрченко Володимир Ярославович та Юрченко Ігор Ярославович, яких він думає запхати в судову систему, маючи там свої звязки.
OK 13.02.2019, 21:14 ответить
Ярослава Юрченка брат Юрченко Олег Олександрович також суддя в Червонограді, який був звільнений через хабарі, пізніше поновився через адміністративний суд, маючи там зв'язки.
Суддя Юрченко Ярослав Олександрович викормив двох биків: Юрченко Володимир Ярославович та Юрченко Ігор Ярославович, яких він думає запхати в судову систему, маючи там свої зв'язки, щоб вони так само брали хабарі, як їх батько.
pravda 20.02.2019, 21:13 ответить
А це тільки тому, що Юрченко Ярослав Олександрович немав особистої зацікавленості у вашій справі.
Деколи такі випадки бувають, так обставини складаються, що суддя не може взяти хабаря від жодної сторони в силу тих чи інших причин. Це я говорю, якщо це правда, що ви пишите.

Або разом з ним в долі, займаєтсь посередництвом в хабарництві.
PRAVDA !!!! 08.03.2014, 07:32 ответить
Що саме ви розумієте під зневагою? Ніхто не писав про будь-яке хамство та образи від юрченка.
123 06.11.2017, 09:19 ответить
Юрченку не потрібно виявляти зневаги, якщо він дає можливість це робити відповідачу. Юрченко дозволяє відповідачу перебивати, заговорювати і кривлятися позивачеві.
12 27.11.2017, 08:44 ответить
Суддя Юрченко думає, якщо йому в залі суду ніхто відкрито не говорить, що він є ХАБАРНИК, то про це ніхто не знає і не розуміє його поведінку.
VB 04.01.2018, 04:02 ответить
Комментарий удален

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.