Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 25 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

Возвращение к делам

28 октября 2012, 18:29
Дата эфира/события: воскресенье, 28 октября 12:00

Запугивание, угроза физической расправы, безработица и рекомендации покинуть город - так бывает, когда люди идут против системы и ее отдельных коррумпированных представителей. Два месяца назад бывший милиционер раскрыл "Агентам влияния" тайны своих обязанностей и подводные камни работы ГАИ в Каменце-Подольском. После выхода резонансного материала Ирины Матвиенко экс-инспектору устроили настоящий ад на земле. Как сводят счеты с несогласными и как все же победить систему - в возвращении к делу.

 

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Якщо корова не схоче бичок не скоче.Чому Данилишен не писав раніше про корупційні дії своїх начальників? Напевне тому що мав вигоду від цього!А коли увірвалось розгнівався?Вирішив залили брудом всіх працівників владних органів.Деж була його совість тоді коли він брав хабарі прикриваючись неправильною "Системою"?Чому він при владі даній йому небув чесним?Про таких як він в народі кажуть "Гадалка надвоё гадала"Хочеш змінити СВІТ почни з себе. Я невиправдовую дії працівників міліції мене обурюють дії Данилишина "відірвали від "кормушки" давай скаржитись а де ти був раніше такий чесний?
А я вважаю,що хлопець - молодець! Ві почав перший боротьбу проти цього безчинства! Не Ви, пане Андрію, і не я! А саме він! За це йому велика повага. І не потрібно його попрікати, чому не раніше.... Не пізно і Вам приєднатися до нього і розказати свої "гаїшні" історії. Я впевнена. що у Вас вони теж є... А Данилишин молодець.Хтось повинен починати....
Наталя 12.03.2013, 14:43 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.