Напомнить пароль | Регистрация
среда, 1 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

За стенами

8 сентября 2013, 19:54
Дата эфира/события: воскресенье, 8 сентября 12:00

Моральное насилие, избиения и даже попытки суицида. На Житомирщине в центре социальной реабилитации детей происходят страшные вещи. Как именно реабилитируют детей, какие люди этим руководят и почему это возможно - в расследовании Юлии Панковой.

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Комментарий удален
Комментарий удален
Я думаю,що працiвники вже втратили всi сили...адже всi старання не приводять до встановлення iстини i справедливостi. В мене таке араження ,що всi цi программ тiльки додають сил i впевненостi директору закладу.
Юлия 18.09.2013, 16:09 ответить
Благаємо допоможіть в даній ситуації!все як було так і залишилося....нічого не змінилося.І де правда?!
Viktoria 09.10.2013, 23:10 ответить
Тоді ще потрібно викликати телебачення. Той самий Інтер чи Гроші каналу 1+1 або хоча б ТСН, знову звернутись до Агентів Впливу. Це якийсь жах. Всі журналісти запевняли, що будуть слідкувати за розвитком подій.
Светік 18.09.2013, 15:24 ответить
Працівники чи колишні працівники зверніться до уповноваженого з прав дитини Павленка за тел.0442557803 або на інтернет сторінку і розкажіть про ситуацію, яка склаласі та назвіть всі факти. Я зверталась та всіх подробиць незнаю. Повідомила, що приїжджало телебачення і про порушення прав дітей. Вони обовязково приїдуть самі без обласних чиновників, тільки зверніться і повідомте про те що я кажу.0717
Светік 17.09.2013, 14:57 ответить
Зверталися до Павленка,але нiчого це не дало.А працiвники закладу пишуть заяви на звiльнення...ось такий в нас уряд.
Юлия 18.09.2013, 08:55 ответить
З дня вступу в обов'язки Матвієнко Т.С. в Центрі безлад, дітям дозволяє все (пити, гуляти....), щоб вони мовчали, та галасу не піднімали...і це реабілітація ....Працювати не має сил, тому що директор чинить тиск на працівників...і де справедливість?!
Victoria 13.09.2013, 20:30 ответить
Да кто не знает в Овруче Татьяну - ЗВЕЗДУ "КОСМОСА"!!!! Каждый вечер в ресторане с мужикамы....
да,Аня Новак рассказывала, как погуляла с директора Центра Матвиенко Т.С. в ресторане "Космос".....и это нормально....где это видано....и это реабилитация))))
Viktoria 13.09.2013, 20:08 ответить
Я сама непосредственно давала деньги на просьбу Татьяны Сергеевны и не один раз, но как оказалось ни разу деньги не доходили до детей. Когда КРУ дало запрос я была в шоке, ведь ни одна копейка не попала в интернат. ДА ГНАТЬ ЕЕ НАДО!!!!!!!!
Blaqodiynuk 13.09.2013, 09:53 ответить
Я сам оказывал помощь центру и сам видел, что моя помощь ушла "налево". После этого не помогаю
Дітям потрібно допомагати адресно - роздавши їм безпосередньо допомогу. Може "працівники закладу" це не відберуть у дітей, хоча я не вірю ні директору ні її "працівникам", вони і на таке здатні. Вчора на постійно діючій комісії з бюджетних питань та комунальної власності облради вирішувалось питання про продовження контракту з нинішнім директором Матвієнко Т.С.. Відклали пидписання на місяць, та і то тільки завдяки протестам громадкості.... А працівників Центру на засідання комісії не допустили, але Матвієнко сказала працівникам, що їй "пообіцяли" тишком підписати контракт, аби тільки притих шум по Центру.Перший комуніст області Тимошенко (депутат облради, екс-міністр лісного господарства, екс-начальник таможні області, нині - начальник автодорожного коледжу) особисто говорив на минулому тижні з губернатором Рижуком. Губернатор хотів розглянути питання на комісії - і контракт був би підписаний. Почекаємо, на наступне засідання комісії мають намір приїхати кілька помічників народних депутатів ВР. Може допоможуть позбавитись від цих нелюдів у юбках?
Сергій 12.09.2013, 18:34 ответить
Цікаво, які компетентні органи будуть займатись? Обласні? (прокуратура). Вони вже займалися і що? Все так і залишилось, закрили очі на всі порушення, а працівники, які давали свідчення страждають. Можливо потрібно було б звернутись в генпрокуратуру та до уповноваженого з прав дитини, врешті-решт до адміністрації президента, надіслати всі копії - тоді б був якийсь рузультат. А губернатор Рижук нічого не чує і нічого не бачиль так само я і голова обласної ради Запавлавський. Чиновники майте совість. Глухонімі люди, а займають керівні посади. Після такого скандалу протягом дня потрібно було б звільнити і Матвієнко і Савельєву по статті, а не завласним бажанням. Вистачапє совісті знущатись над дітьми, яких і так доля обділила. Егоїстки. Сталіна на них немає. Алеж комуніст їх прикриває - депутат обласної ради пан Тимошенко, теж "чесний чиновник".
Светік 11.09.2013, 14:53 ответить
страшно не те, чи це правда, чи ні, а те, що такі люди як матвієнко і савельєва допущені до керівних посад!!!
Всі наведені факти це правда і ніякий не підкуп. Шкода, що не зроблять окремої програми про директора центру, щоб показата всі її діяння. Якщо така чесна, то чому не хоче розповісти журналістам правди, а гавкає на них як сучка? І обласне керівництво ховає очі від народу. Значить рильце в пушку. Безтижі, що одна, що друга.Побачим як відреагують на цей сюжет, тому що реакції на репортаж каналу "Інтер" ніякої реакції. Може їй ще й премію виписали, а вона поділилася зі своєю начальницею.
Natella 10.09.2013, 16:26 ответить
Троє дівчат отруїлися таблетками, а один підліток двічі різав вени внаслідок морального тиску "завідуючої".
На днях в ресторані "Космос" м. Овруч директор "відпочивала" з підлітком-дівчиною, яка перед тим втекла з Центру і яку знайшли працівники міліції та передали її директору. Це було мабуть зроблено директором для того, щоб дівчинка не втікала з цього будинку. Практично кожний день діти втікають з цього Центру, а директор "робить" певні подарунки дітям.........А 12 та 17 липня 2013 року "ІНТЕР" в программі "Подробиці" мабуть теж виконував "замовлення", якщо показав що коїться в цьому Центрі? Теж там неправда? А звернення колективу Центру до губернатора Житомирської області та до народних депутатів щодо недопущення до роботи директора Центру? Невже цього не було?
Сергій 10.09.2013, 13:10 ответить
На жаль, не висвітлені ще факти того, куди "дівалася" гуманітарна та спонсорська допомога на десятки тисяч гривен до 2012 року, яка йшла з Житомирської таможні,а також від релігійних організацій. На днях "скрилась" у невідомому напрямку партія взття, яку повинні були віддати дітям. Правду пишете, що "говорять гроші" у кишенях нечесних "працівників закладу". Істеричкам не варто працювати з дітьми.
Бажаючих сказати правду було багато, але журналістів це зовсім не цікавило. Різні провокації в закладі - щодня. Окремі працівники ховають свої злочинні дії. В брудній боротьбі не шкодують сиріт, підкупляючи їх. певно, за ті тисячи, що взяли в карман можна купувати.
Вчора знову працівники міліції шукали дітей. І так щодня. В Центрі по 1 вихователю на 1 дитину - і безлад!!!!!! Це показник роботи директора. Вона зараз забороняє визивати міліцію, мовляв діти самі прийдуть, головне щоби галас не підіймати, нехай всі думають, що в Центрі все нормально!
Сергій 12.09.2013, 18:48 ответить
Розумні люди на журналіське шоу не реагують.
Коли говорять гроші - правда мовчить. На жаль, де які працівники на них купилися, обріхувати директора. А тепер прийшов час за це відповідати.
Брехливі журналюги зробили репортаж на замовлення певної сторони і навіть не спробували встановити істину!!! Весь репортаж- суцільний наклеп і брехня. Окремі працівники ховають свої злочини, підкупивши дітей, це вже відомий факт. Але журналістські шоу та реальна правда - це різні речі. І люди, слава богу, вже це розуміють.
Цiкаво,а хто ж платить дiтям?Працiвники закладу якi отримують заробiтну плату i все ...чи тi працiвники якi отримували премiю по 300-400% за мiсяць.I якщо Вам вiдомi факти пiдкупу дiтей то чому ви не йдете до прокуратури?
Юлия 12.09.2013, 12:49 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.