Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 29 марта 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Агенты влияния"

Захват

13 января 2014, 17:40
Дата эфира/события: воскресенье, 12 января 12:50

У вас есть лакомый кусок земли посреди города? Тогда вы уже в зоне риска. А если вы еще и пенсионного возраста, для аферистов становитесь еще более легкой добычей. Множество желающих с удовольствием завладеют вашей собственностью, к тому же якобы на законных основаниях. Только представьте: к вам домой врывается полсотни человек, рушат забор, рубят деревья и говорят: отныне большая часть вашей земли - их. Внимание: все происходит при содействии местной власти. Почему, чтобы попасть на свой огород, пожилой женщине приходится пролезать под чужим забором? И для каких религиозных организаций жажда наживы выше христианских ценностей? Материал Алексея Лахненко.

Смотрите также

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Шановні!!! Такі захвати в місті Полтава не рідкість. Я займалася подібними питаннями, тому наполягаюна тому, щоб проплачені юристи сектантів не ображали журналістів, які захищають звичайних громадян. Журналістам раджу звернутися в Управління земельними ресурсами в м.Полтаві, керівник Трегубов, через якого проходять усі такі справи. Нинішній мер не винен, він уже не може подолати всю банду, яку в свій час очолював колишній мер Матковський. Зацікавтеся долею новобудов, які як гриби виросли під час правління Матковського по всьому центру міста і все стане зрозуміло. Моя справа ще розглядається в суді, але вона дуже схожа на сюжет. Всі жителі Полтави знають про що я пишу і навіть, говорять про це вслух. Цим нахабам нічого не страшно.
Даний сюжет є повтором застарілого сюжету за 17.11.2013р., адже з того часу вже справа розглянута в суді і рішення набуло чинності, яким заявниці відмовлено в позові за безпідставністю. Даний спір було неодноразово обєктивно висвітлено іншими телеканалами.

Решта коментарів необхідно дивитись саме до сюжету за 17.11.2013р.
Нажаль пан Лахненко (журналіст) не відповідає за свої слова щодо обєктивного висвітлення подій, про що він особисто обіцяв мені, і як висявилось нажаль, для нього головне безпідставно роздуті справи, які "напічкан"і неправдою, мяко кажучи. Але я бажаю йому мудрості і щоб в подальшому він перестав дезінформувати глядачів і висвітлював важливі події і ставав на захист дійсно нужденних. І в цьому нехай благословить його Господь!.
З пов.Олександр
hrapatch 14.01.2014, 16:32 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.