Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 26 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

На Львовщине ГАИшники задержали вооруженных террористов

13 августа 2014, 23:14
Дата эфира/события: среда, 13 августа 23:14

Сорвали планы террористов. Арсенал оружия задержали львовские правоохранители. На железнодорожном переезде в городе Стрые на требование ГАИшников не остановились две машины с чешскими номерными знаками. Одна машина затормозила после выстрелов по колесам, другую же догнали инспектора. Нарушителями оказались 6-ро жителей Закарпатья. В багажниках внедорожников обнаружили: автоматы, гранатометы, снайперские винтовки, патроны. Предворительно известно, что злоумышленники вывезли оружие из зоны АТО и намеревались совершить диверсии на территории Львовской области.

Дмитрий Загария, руководитель ГУ МВД Украины во Львовской области:

- Ніхто не мав ніяких документів, ніяких супроводжувальних документів, ніяких документів на автомобіль, на зброю, на все, що вилучено. Ці люди, які затримані, один тільки дає покази про те, що це його арсенал зброї. Інші в рамках статті 63 Ко України відмовляються давати покази, хто вони, що вони і де вони.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Home / Новини / Героям не місце за гратами! «Правий сектор» Львівщини вимагає звільнити з-під варти затриманих УБОЗом побратимів.
Героям не місце за гратами! «Правий сектор» Львівщини вимагає звільнити з-під варти затриманих УБОЗом побратимів.
in Новини, Новини в слайдер, Офіційні звернення 12/08/2014

Заява
Сьогодні вночі поблизу м. Стрий працівники УБОЗ Львівщини затримали бійців «Правого сектора», які автомобілями поверталися із війни додому на Закарпаття на кількаденний відпочинок. Що важливо, міліція знала, що шукати і в кого. Більше того, під час затримання міліція здійснила обстріл коліс автомобілів в яких їхали бійці ДУК. Після цього їх 12 годин тримали в кайданках. Наголошуємо, наші хлопці їхали не з санаторію, а з самого серця АТО – у хлопців знайшли зброю! Наш провідник Дмитро Ярош неодноразово заявляв: Добровольчий український корпус «Правого сектора», позбавлений підтримки держави в плані фінансування та озброєння, відтак, воює трофейною зброєю.
Сьогодні, коли в країні повномасштабна війна, діє низка норм, котрі є неприпустимими в мирний час. І наша міліція це прекрасно розуміє. Як пояснити те, що люди, які ще вчора брали участь у визволенні передмість Донецька, Карлівки, Іловайська, Савур-Могили сьогодні сидять за гратами?
«У той час, коли Україна перебуває у стані війни, а бійці «Правого сектора» на передовій захищають її цілісність, львівські убозівці, замість того, аби самим йти на фронт, або, принаймні займатись своєю роботою, вдаються до таких ганебних та підлих затримань. У мене виникає питання: у наших доблесних правоохоронців зайнятись нічим, аніж шукати злочинців серед воїнів? Герої заслуговують на відпочинок, а не на міліційні «нари» , – заявив керівник «Правого сектора» Львівщини Артем Луцак.
Змушені констатувати: попри всі декларації нинішньої влади про зміни в державі, вони залишаються тільки словами. Буквально нещодавно міліція Одеси жорстоко побила хлопців із «Правого сектора» за те, що вони виступили проти концерту зрадниці Ані Лорак. Ще раніше «менти» безпринципно вбили у Рівному нашого активіста Сашка Білого. Учора ж вночі була проведена ще одна «блискуча» операція по затриманню захисників України.
«Правий сектор» Львівщини заявляє: ми не дозволимо себе залякати! Якщо у так званої міліції є негласний наказ знищити нас як організацію, котра довела свою здатність протистояти злочинному режиму, то дарма стараєтесь. Ганьба таким «ментам»!
«Правий сектор» Львівщини вимагає негайно звільнити з-під варти наших побратимів і повернути їм здобуту у боях трофейну зброю. В іншому випадку ми залишаємо за собою право діяти відповідно до обставин. Цього разу мирними пікетами обласної міліції та круглими столами вже не обійдеться.
Юрій 14.08.2014, 13:28 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.