Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Сергій Кузін стане ведучим телепроекту НТН "Переломні 80-ті"

9 жовтня 2013, 18:07
Сергій Кузін стане ведучим телепроекту НТН "Переломні 80-ті"

Відомий український ведучий, шоумен і продюсер Сергій Кузін стане ведучим нового проекту телеканалу НТН "Переломні 80-ті". Прем'єра очікується в листопаді.

"Переломні 80-ті" - програма власного виробництва НТН, приквел циклу "Круті 90-і", що так полюбили глядачі. Тепер автори згадають, якими були 80-ті - час, коли за якісь 10 років країна пройшла від стабільності застою до реформ, які закінчилися крахом СРСР. "Переломні 80-ті" будуть такими ж ностальгічно-документальними і саркастично-музичними, як "Круті 90-і".

"Я погодився стати ведучим проекту, оскільки живу за принципом: краще шкодувати про те, що зробив, ніж про те, чого навіть не спробував. Сама ідея проекту мені дуже сподобалася! А мій календарний вік збігається з віхами, про які творці проекту хочуть розповісти глядачам. Мені вже 50. 80-ті роки були для мене Рубіконом: у 80-ому році, на початку подій, які будуть описані у програмі, я закінчив школу; у рік Олімпіади у мене були випускні та вступні іспити до ВНЗ. у 85 році, який вважається переломним, я саме закінчував ВУЗ і добре пам'ятаю всі складнощі, які переслідували всіх радянських громадян: рік Перебудови, квітневі тези, Горбачов, старт антиалкогольної компанії. Пам'ятаю, як нам доводилося переливати вино в пляшки з-під лимонаду, обв'язувати волосінню 2 копійки, щоб мати можливість по кілька разів телефонувати, як з'являлися нові субкультури, як було важко дістати пластинки із західною музикою, хто такі фарцовщики, і як дістати оригінальний LEVIS. Я був свідком багатьох подій в ці роки. Більш докладно зможете дізнатися, подивившись проект", - розповідає ведучий програми, Сергій Кузін. У кінці кожної серії звучатимуть відомі кавер-версії хітів 80-х у жартівливому виконанні ведучого.

"У попередньому сезоні прем'єра проекту "Круті 90-і" стала дуже успішною. Цього року НТН вже не раз повторював "Круті" в ефірі, але глядачі дивляться і люблять їх . Частка телеперегляду проекту як і раніше значно вище середньої по телеканалу. Саме позитивний відгук глядача і став відправною точкою для ідеї нового проекту. "Переломні 80-ті" - це не хроніка подій, це особисті історії ведучого, експертів, успішних людей Української РСР часів епохи "змін". Кожна серія - це рік з 80-го і до 90-го. У програмі використовуються як постановки, так і кадри хроніки тих років", - зазначила керівник проекту Тетяна Козирєва.

Всього 10 серій, хронометраж кожної 45 хвилин.

НТН - 2-ий за величиною канал Inter Media Group і 7-ий в Україні за часткою аудиторії 18-54 . У вересні частка НТН склала 5,00 %. www.ntn.ua

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.