Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Слоган "Найкращі детективи світу" став торговою маркою телеканалу НТН

12 травня 2014, 16:44
Слоган "Найкращі детективи світу" став торговою маркою телеканалу НТН

Слоган "Найкращі детективи світу" став торговою маркою телеканалу НТН. Телеканал з новим позиціонуванням увійшов до осіннього сезону минулого року, провівши повний ребрендинг. Найкращі детективні серіали світу складають ядро вечірнього прайму НТН у будні.

Коментує генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук:

"В основі усіх серіалів, які йдуть на НТН, лежить класичний детектив - загадка, нестандартні методи розслідування, спостережливість, харизматичність головного героя. Більше 5 років тому ми ввели в сітку світові детективні серіали. Сьогодні "Криміналісти", CSI, NCIS - є "візитними картками" нашого каналу. Детективи російського виробництва також є частиною закупівельної політики каналу - показувати кращі розслідування, створені кінематографістами. "Каменська", "Таємниці слідства", "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Менти" - детективи з гумором і гарним сценарієм "злочину". У будь-якій країні світу поліцейський повинен розгадати кримінальну загадку, знайти злочинця і знешкодити його. Ми - єдиний український телеканал, в ефірі якого любителі детектива від 18-ти до 100 завжди знайдуть щось до смаку".

Програмний директор НТН Олександр Журавський розповів про детективних новинки телеефіру:

"НТН завжди шукає на ринку якісний детектив і неважливо, в якій країні його виробили. Наприклад, зараз ми ведемо переговори про купівлю детективних серіалів в Польщі, Латинській Америці, Німеччині, Франції. НТН - канал без політики і пропаганди. Це наша ринкове позиціонування. Ми не любимо пафосу ні в чому, ми просто показуємо захоплюючі детективи, які подобаються глядачам. Наприклад, в нинішньому році глядачів НТН чекають прем'єри прем'єри цілого ряду культових серіалів - "Справжній детектив", "Низьке зимове сонце", "Бестія", "Шах і мат", а також прем'єрні сезони "Криміналістів", "Демонів Да Вінчі", CSI, NCIS, "Менталіст", "Впливу" ("Грабуй награбоване")".

У четвер, 8 травня, на НТН стартувала прем'єра культового детектива "Лютер" з Ідріс Ельбою у головній ролі. Канал покаже всі три сезони цього серіалу.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.