Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН виховуватиме "серіальний" смак телеглядача

2 червня 2014, 15:48
НТН виховуватиме "серіальний" смак телеглядача

Телеканал НТН приступив до виробництва щотижневої програми про європейський та американський детектив. Програма розважального формату розповідатиме про новини зі знімального майданчика, "кіноляпи", життя акторів, розбиратиме окремі епізоди "по кісточках". Щотижня НТН показує більше 30 серій культового світового детективу у вечірньому праймі. CSI, NCIS, Criminal minds, "Елементарно", "Менталіст", "Лютер", "Грабуй награбоване" (Leverage) та інші топові продукти світового серіального виробництва мають багатий закулісний світ, яким і планують поділитися продюсери телеканалу.

"НТН вже більше 5 років показує західні детективи в своєму ефірі. Торік після ребрендингу ми стали "Телеканалом найкращих детективів світу", що, як кажуть, зобов'язує. Нашим постійним телеглядачам ми дамо більше інформації про їхніх улюблених акторів і героїв. А тим, хто ще не закохався у світовий детектив, допоможемо відкрити цей цікавий світ. Ми впевнені, що телевізійний смак глядача потрібно виховувати", - розповідає виконавчий продюсер телеканалу НТН Сергій Мамаєв.

НТН щільно співпрацює з такими світовими виробниками як CBS, Warner Brothers, BBC, Paramount, Disney та ін. Щодня у будні НТН показує 7 годин світового детективу: вранці у слоті "Старий добрий детектив" - "Коломбо" (10.00), ввечері - у вертикальному програмуванні з 22.00 "Елементарно-2" "Грабуй награбоване 5", NCIS 10, "Лютер-2", "Закон і порядок 12", CSI Лас Вегас 9. 

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.