Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра серіалу "Низьке зимове сонце"

12 червня 2014, 17:32
Прем'єра серіалу "Низьке зимове сонце"

26 червня о 22:00 на НТН стартує прем'єра серіалу "Низьке зимове сонце", одного з флагманських серіалів американського телеканалу AMC ("Ходячі мерці" і "Божевільні").

Сюжет оповідає про історію вбивства, обману, помсти і корупції у світі, де межа між поліцейськими і злочинцями розмита. Серіал починається з убивства поліцейського його другом, детективом з Детройта. Це вбивство спричинить за собою події, які назавжди змінять життя багатьох...

Головну роль зіграв Марк Стронг, номінант на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв. Цей універсальний лиходій знайомий глядачам за ролями: лорд Бреквуд в "Шерлоку Холмсі", бос наркомафії в "Піпці" і сер Годфрі в "Робін Гуді". "Я дуже люблю Дракулу як еталон лиходійської харизми. Мій герой успадковує цю харизму, і я сподіваюся, що глядач оцінить це повною мірою", - коментує серіал Марк Стронг. Прем'єра "Низького зимового сонця" в Америці зібрала близько 2,5 мільйонів глядачів.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.