Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Осінні прем'єри НТН: винахідники і спецагенти

16 липня 2014, 16:28
Осінні прем'єри НТН: винахідники і спецагенти

Осінній сезон НТН представляє прем'єри найкращого світового детектива, які заслужили визнання різних світових кінофестивалів та академій. "Осінній сезон багатий новинками. Буде багато драйву: пірати, бунтарі, винахідники. Відновлення справедливості, порятунок, всілякі почуття: від прикрості до радості, тобто все, заради чого варто жити. НТН восени - це знахідка для любителя багатосерійних фільмів. Наш канал робить все для того, щоб його глядачеві ніколи не було нудно", - говорить генеральний директор каналу, Олександр Мельничук.

На службу телеглядачам прийдуть відважні герої на чолі з генієм і бунтарем Леонардо Да Вінчі в серіалі "Демони Да Вінчі". Це реальна історія трагічного життя Леонардо Да Вінчі - молодої людини, яку мучить дар генія. Він - єретик, спраглий розкрити брехню релігії. Бунтар, що прагне скинути елітарне суспільство. Головний герой в особі Тома Райлі вийшов вельми харизматичним і привабливим. Жестикуляція, міміка обличчя, експресія в поведінці не лишають байдужим нікого. Характер продуманий, вийшов повноцінний персонаж з прекрасним наповненням і у підходящій упаковці. Проникливий, чутливий, при цьому безстрашний, принциповий і чіткий. У серіалі приголомшлива картинка з безліччю високоякісних деталей і костюмів.

Перший сезон серіалу "Демони Да Вінчі" включає в себе 8 епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин.

Далі піде найуспішніший за останні 4 роки серіал кабельного гіганта HBO - "Справжній детектив", де глядач зустрінеться з голлівудськими зірками Меттью Макконахі і Вуді Харрельсоном. Головні герої - два шалено харизматичних і глибоких детектива. У 2012 році в штаті Луїзіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося це розслідування, і з тих пір разом полювали за вбивцею. Оповідання буде вестися як у наш час, так і відкотиться назад, у середину дев'яностих.

Родзинка серіалу - у блискучому дуеті Макконахі-Харрельсон. Харрельсон - виключно комедійний актор ("Ласкаво просимо в Zомбіленд", "Сім психопатів"), але талант є талант. Вуді Харрельсон добре показав себе в ролі ексцентричного і запального детектива Мартіна Харта. Що стосується Меттью Макконахі, він зіграв геніально, за що удостоївся нагороди Critics 'Choice Television Awards-2014 Американської асоціації кінокритиків як кращий драматичний актор. Його персонаж - Раст Коул - замкнутий у собі, здавалося б ні в що не вірить, досить розумний і професійний детектив. Він перебуває на межі, і тільки робота тримає його...

Перший сезон серіалу включає в себе 8 епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин.

Далі глядача очікує пригодницький детектив "містера-блокбастера" Люка Бессона "Без обмежень" ("No limit"). Це другий великий телевізійний проект Люка Бессона після серіалу "Перевізник". Агент Департаменту Спецбезпеки Вінсент Лібераті (Вінсент Ельбаз) страждає від невиліковної хвороби. Хвороба змушує його відмовитися від гламурного життя резидента і повернутися в Марсель, щоб бути ближче до своєї темпераментної дочки-підлітка Лоли і колишньої дружини Олександри. Але для того, щоб пройти експериментальне лікування, Вінсент погоджується приєднатися до ГІДРА, таємної організації, створеної спецслужбами для боротьби з організованою злочинністю на Французькій Рив'єрі незаконним шляхом. Тим часом особисте життя Вінсента також вимагає спецоперації - він досі небайдужий до Олександри, а дочка-підліток потребує уваги. Серіал від початку до кінця "напханий" бессонівськими прийомами. НТН покаже відразу всі 3 сезони "Без обмежень".

Восени любителів "Криміналісти: мислити як злочинець" чекає прем'єра восьмого сезону. Головні герої серіалу - команда найкращих слідчих ФБР, здатних зрозуміти і проаналізувати хід думок найвитонченіших злочинців, передбачити їх подальші вчинки і тим самим запобігти жахливим злочинам. Замість ретельного вивчення доказів вони намагаються знайти і зрозуміти мотиви злочину, досконально вникаючи в кожен крок злочинця і намагаючись мислити, як він. Новий сезон серіалу призначений для тих, хто любить аналізувати. Тут у кожній серії піднімаються дуже серйозні і гострі питання сучасної дійсності і того, як людина до неї адаптується. У восьмому сезоні яскраво виражено вплив нинішніх технологій на людину. Наприклад, серія про те, як невідомі в масках захопили і викрали шкільний автобус поблизу Вашингтона. У міру аналізу події стає ясно, що викрадачі хочуть використовувати школярів у своїй відео-грі - всесвітньо відомій "God of War".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.