Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН запускає екстремальне тревел-шоу "Поїхали!"

10 жовтня 2014, 15:49
НТН запускає екстремальне тревел-шоу "Поїхали!"

25 жовтня о 14.30 (субота) телеканал НТН запускає прем'єру екстрим-тревел шоу "Поїхали!" з ведучим Дмитром Казанцевим. Кожна серія - нова країна, дивовижне місто, захоплюючий спортивний екстрим. Разом з ведучим глядач відвідає найдивовижніші куточки Мюнхена (Німеччина), Гдині (Польща), Кашкайша (Португалія), Загреба (Хорватія), Більбао (Іспанія), Санторіні (Греція), Софії (Болгарія), Неаполя (Італія).

Окрім задоволення мандрівника, глядач також отримає захоплюючі екстрим-враження змагань з мотофристайлу, авіаслалому, брейкдансу, ВМХ (трюки на велосипедах) і багато чому іншому. Ведучий проекту Дмитро Казанцев вперше політає на спортивному літаку, зробить трюки на мотоциклі і велосипеді, навчиться танцювати брейкданс і зловить хвилю на дошці для серфінгу прямо посередині парку в Мюнхені.

Неймовірний досвід, повний несподіванок!

Виробництво - телеканал "Інтер". 8 серій по 30 хвилин кожна.

Щосуботи о 14.30 з 25 жовтня на НТН.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.