Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Містична прем'єра на НТН - "Злочин і чари"

4 листопада 2014, 13:50
Містична прем'єра на НТН - "Злочин і чари"

16 листопада телеканал НТН покаже прем'єру унікального історичного проекту "Злочин и чари". Кримінальна хроніка XVII - XIX століть. Суди над відьмами і відьмаками, розслідування вбивств, скоєних упирями і вовкулаками. Реальність і легенди переплітаються в історіях про чорних магів, привидів і мерців, які сторіччями жахали жителів українських земель.

"Це історії, які прийшли до нас з глибин віків. Історії страху і смертей, магії і злочинів, гріхів і відплати за них. Де правда, а де вигадка, зараз не скаже ніхто, але це наша історія, - розповідає один з авторів проекту Сергій Кацан. - Для того, щоб глядач якнайбільше перейнявся містичною епохою того часу, ми створили серію коміксів, які занурюють в атмосферу сатанинських злочинів давньої України".

Проект розповість історію одного з найвідоміших українців - про козацького полковника Борковського, чиє багатство і характер вражали сучасників. Але блискуча кар'єра і слава переможця в багатьох кривавих битвах не обманювала тих, хто знав - улюбленець долі продав свою душу дияволу... А коли в 1702 році в Чернігові, де панував полковник, почалися загадкові смерті людей, налякані люди звинуватили в усьому вельможу-упиря. На чорного чаклуна почали полювати, і врешті зійшлися в битві з магом...

Дивіться найбільш магічну історичну прем'єру осені "Злочин и чари" 16 листопада о 22:40 на НТН.

 Хронометраж - 20 хвилин.

 Виробництво - телеканал НТН.


Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.