Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеканал НТН покаже прем'єру англо-французького детективу "Тунель"

9 грудня 2014, 11:27
Телеканал НТН покаже прем'єру англо-французького детективу "Тунель"

З 22 грудня з понеділка до четверга о 22.00 телеканал НТН починає показ драматичного детектива виробництва Франції та Великобританії "Тунель". У головних ролях Стівен Діллейн ("Гра престолів"; "Шпигунські ігри") і Клеманс Поезі ("Пліткарка"; "Війна і Мир"; "Гаррі Поттер").

Цього року Стівен Діллейн за свою гру в серіалі був визнаний найкращим актором за версією Міжнародної премії Emmy, яка відбулася в Нью-Йорку.

Прем'єра першого (і єдиного поки що) сезону відбулася в Європі та США восени 2013 року. Зйомки йшли з лютого до серпня 2013 року в південно-східній Англії та північній Франції. Деякі сцени знімалися безпосередньо в Тунелі під Ла-Маншем. У кіновиробників пішов цілий місяць на отримання дозволу від "Євротунелю", компанії, яка обслуговує цю стратегічну магістраль, для організації зйомок.

"Тунель" включає 10 серій по 45 хвилин кожна. НТН буде традиційно показувати по дві серії.

Коли в тунелі на кордоні між Францією і Великобританією (тунель під Ла-Маншем) виявлено труп француженки, відомої політичної діячки, на місце злочину прибувають детективи з обох країн - французький інспектор Еліз Вассерман і англійський детектив Карл Робак. У процесі розслідування з'ясовується ряд шокуючих подробиць, які докорінно змінюють весь процес пошуку вбивці. Абияк уладнавши питання про співпрацю, детективи з головою йдуть у розслідування, яке щохвилини все глибше затягує їх у безодню людських пристрастей.

Бюджет серіалу склав 15 мільйонів фунтів.

Серіал "Тунель" є адаптацією датсько-шведського серіалу "Міст" ("The Bridge"), у якому постійним місцем моторошних злочинів завжди слугував міст, що несе в собі загибель і смерть.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.