Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

12 січня телеканал НТН покаже прем'єру восьмого сезону культового детектива "Декстер"

26 грудня 2014, 12:18
12 січня телеканал НТН покаже прем'єру восьмого сезону культового детектива "Декстер"

12 січня 2015 року ближче до півночі телеканал НТН починає показ останнього - восьмого - сезону культового серіалу про найчарівнішого маніяка - "Декстер".

Нагадаємо, що події серіалу розповідають про Декстера Моргана (Майкл Холл), вигаданого серійного вбивцю, який працює судовим експертом по бризкам крові в поліції Маямі. Майкл Холл отримав нагороду Гільдії кіноакторів США (2010), а також премію "Золотий глобус" (2010) в номінації "кращий актор в драматичному серіалі" за головну роль у серіалі. Крім цього, за роль серійного вбивці Трійці (Trinity) в цьому ж серіалі нагороду "Золотий глобус", як актор другого плану, отримав Джон Літгоу.

Сюжет 8 сезону: Спокійне життя Декстера переривається зникненням його сестри Дебри і появою нового співробітника відділу розслідування вбивств поліції Маямі, доктора Евелін Вогель, яка, як виявляється, допомогла батькові Декстера приборкати його сутність. Вогель розповідає Декстеру, що основну частину "Кодексу Гаррі" створила вона, а зовсім не його батько. У Майамі з'являється серійний вбивця "Нейрохірург", на якого Декстер веде полювання.

"Декстер" заснований на романі Джеффрі Ліндсея "Сплячий демон Декстера" (Darkly Dreaming Dexter) і адаптований для телебачення лауреатом премії "Еммі", сценаристом Джеймсом Маносом молодш.

Всього у 8 сезоні "Декстер" 12 серій. Виробництво Showtime (США).

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.