Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Дивіться прем'єру 14 сезону "CSI: місце злочину" з 2 березня о 22.00

27 лютого 2015, 13:43
Дивіться прем'єру 14 сезону "CSI: місце злочину" з 2 березня о 22.00

З 2 березня з понеділка до четверга о 22.00 дивіться прем'єру 14 сезону "CSI: місце злочину". Прем'єра приурочена до 15-річного ювілею CSI і Всесвітнього дня CSI, коли всі телеканали світу, які показують серіал, будуть показувати його одночасно. У 2012 році CSI отримав звання "найпопулярнішого телевізійного серіалу в світі". НТН показує CSI і всі його спіноффи з січня 2005 року - від найпершого сезону.

У головних ролях 14 сезону - Тед Денсон, Елізабет Шу, Джордж Ідс, Пол Гілфойл, Ерік Шманда, Роберт Девід Хол, Девід Берман, Уоллес Ленгем, що вже полюбилися фанам.

У 21 серії 14 сезону вперше з'являється Аверлі Райан (Avery Ryan), головна героїня нового спінофф CSI - CSI: Кібер (CSI: Cyber). Аверлі грає Патриція Аркетт, володарка Оскара 2015 року. Прем'єра CSI: Кібер відбудеться в США 4 березня.

"CSI: місце злочину" - серіал про роботу експертів-криміналістів, які вирішують головоломки злочинів на основі їх найнезначніших фрагментів. Їх девіз: "Нехай ніхто з потерпілих не каже, що ми погано старалися".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.