Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Свято духовності на Великдень на телеканалі НТН

10 квітня 2015, 12:47
Свято духовності на Великдень на телеканалі НТН

У неділю, 12 квітня, о 12.00 в світле свято Великодня глядачі телеканалу НТН можуть подивитися спеціальний проект власного виробництва про духовну реліквію українського народу "Пересопницьке Євангеліє", на якому присягають всі Президенти України. Це історія створення великої книги та її сучасного життя.

У ніч з суботи на неділю з 4 ранку - цикл фільмів "Святі і праведники ХХ століття". Мова про діяння Амфілохія Почаївського, Олексія Глаголєва, преподобного Кукші Одеського, кожному з яких присвячений окремий фільм. Телевізійний серіал "Святі і праведники ХХ століття" розрахований, в першу чергу, на світську аудиторію. Його творці зрозумілою для сучасної людини телевізійною мовою розповідають про праведників, які ще зовсім недавно жили на нашій землі. Житія святих - це не легенди, а "історії, що трапилися у нас на очах, фотографії, які стали іконами", - стверджують автори серіалу.

Також у неділю, 12 квітня, о 13.10 НТН починає показ 6-серійної історичної драми Єжи Кавалеровича "Кво Вадис" (Польща, США). Фільм розповість про час появи перших історичних свідчень поширення християнства, пов'язаних із перебуванням в Римі і мученицькою смертю апостолів Петра і Павла (63-66 рр. н. е.). На троні Нерон - вбивця, комедіант, палій. Показана трагедія перших християн, звинувачених у підпалі Рима, 64 р н. е. Їх розпинали на хрестах, обливали палаючою смолою, кидали в клітки до диких тварин, перетворювали на "живі смолоскипи". Перші три серії "Кво Вадис" дивіться у неділю, 12 квітня, о 13.10, наступні три серії - у понеділок, 13 квітня, о 9.00.

Зі святом святої Пасхи!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.