Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! Серіал "Королівство" - на НТН

26 серпня 2015, 11:28
Прем'єра! Серіал "Королівство" - на НТН

У середу, 2 вересня, о 23:45 на телеканалі НТН стартує прем'єра американського драматичного серіалу "Королівство" / Kingdom. Картина розповідає про світ ММА (Mixed Martial Arts - змішані бойові мистецтва). У головних ролях знялися Френк Грілло, Кілі Санчес, Метт Лаура, Джонатан Такер, Нік Джонс.

Серіал йтиме на НТН - середа, четвер, о 23:45, по одній серії.

Тренер зі змішаних бойових мистецтв Алві Каліна (Френк Грілло) володіє залом в Каліфорнії. Він - відмінний тренер, який вміє привести в відмінну бойову форму своїх підопічних. Але йому складно знайти спільну мову зі своїми рідними синами. Молодший Нейт (Нік Джонас) замкнутий, подає надії на рингу. Старший (Джонатан Такер) - відмінний боєць, але абсолютно безбашений і батько вже відмовився тренувати його. Партнерка по бізнесу Алві, Ліза (Кілі Санчес), дівчина із забезпеченої сім'ї. Вона вклала чималі гроші в зал Алві, але справжнім власником визнають тільки його. З в'язниці виходить Райан Уїллер (Метт Лаура). Колись він був заручений з Лізою, але потрапив до в'язниці за побиття свого батька. У результаті чого той пересувається в інвалідному візку. Здавалося б, майбутнього у Райана немає. Його сім'я гостро потребує грошей. Батько, який після того інциденту пересувається на інвалідному візку, наполягає, щоб Райан йшов заробляти гроші в боях. Прекрасна фізична форма і виснажливі тренування в залі Алві роблять свою справу - Райан отримує одну перемогу за іншою. Але як складеться його доля далі?

Головні герої серіалу "Королівство"

Алві Каліна (Френк Грілло) - у минулому першокласний боєць, відкрив свій власний зал Navy ST у Веніс, Каліфорнія. Жорсткий і професійний тренер, він знає, як зробити бійців чемпіонами. І зі своїх синів він ростив, насамперед, спортсменів. Правда, втратив з ними емоційний контакт.

Джей Каліна (Джонатан Такер) - старший син Алві. Подавав надії у боях, але постійні витівки за межами майданчика призвели до того, що батько не пускає його в зал, і жоден організатор боїв не хоче його участі в поєдинках.

Нейт Каліна (Нік Джонас) - молодший син Алві. Нейт у відмінній формі, дисциплінований і тренований, але емоційно абсолютно закритий. Його батько не розуміє його, та й старший брат не завжди може достукатися...

Райан Уїллер (Метт Лаура) - у минулому боєць, який не програв жодного поєдинку. Райан п`ять років провів за гратами - він покалічив свого батька, вийшов за умовно-достроковим, і офіцер з нагляду відправив його на роботу - винищувати пацюків. Райан і сам не вірить, що він ще здатний вийти на бій. Вірить у нього тільки Алві.

Ліза (Кілі Санчес) - у минулому дівчина Райана, зараз живе з Алві. Ліза із забезпеченої сім'ї і в обладнання залу Navy St вклала чимало власних коштів. Правда, офіційно власником залу вважається лише Алві...

"Королівство"

Країна: США

Рік: 2014

Жанр: кримінальна драма

Кількість серій: 10 серій

Режисери: Адам Девідсон, Гері Фледер, Денні Гордон

Сценарій: Байрон Баласко, Том Гаррігас, Алекс Меткалф

Продюсер: Лінн Стівенсон, Байрон Баласко, Тім Якофано

Оператор: Джеррі Сіделл. Композитор: Тайлер Бейтс.

У ролях: Френк Грілло, Кіле Санчес, Метт Лауріа, Джонатан Такер, Нік Джонас, Джоенна Гоуїнг, Пол Волтер Хаузер, Джульєтт Джексон, Джо Стівенсон, Ронні Джин Блевінс

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.