Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Елементарно"! Холмс і Ватсон повертаються на НТН

23 листопада 2015, 10:31

У понеділок, 30 листопада, о 21.30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Елементарно", де до унікальної пари детективів - Шерлока Холмса і Джоан Ватсон приєднається нова героїня - учениця Холмса Кітті Вінтер.

У третьому сезоні "Елементарно" глядачі побачать безліч запрошених зірок з інших популярних серіалів - Соня Уолгер ("Залишитися в живих"), Джейкоб Піттс, ("Правосуддя"), Джина Гершон ("Без обличчя", "Кілер Джо", "Шоугьорлз "). У ролі нового залицяльника Ватсон - зірка серіалу "Життя як шоу" Раза Джеффрі, а нову протеже Холмса, Кітті Вінтер, зіграє молода британська актриса Офелія Ловібонд.

Серіал йтиме на НТН з понеділка до п'ятниці о 21:30 по дві серії.

Про серіал:

Сюжет "Елементарно" заснований на персонажах книг сера Артура Конан Дойля про Шерлока Холмса, тільки дія відбувається в наші дні і в Нью-Йорку. Творці картини представили глядачам вельми оригінальне рішення для напарника Холмса, ним стала, саме стала - жінка. Доктор Джоан Ватсон у виконанні зірки "Ангелів Чарлі" Люсі Лью. За сюжетом британський сищик Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) - колишній наркоман, який був відправлений в Нью-Йорк на лікування в реабілітаційний центр, а по завершенні лікування залишився в Брукліні як консультант нью-йоркської поліції. Ну а Ватсон спочатку була його куратором, а після стала партнером в численних розслідуваннях. Протягом двох сезонів Холмс і Ватсон успішно працювали над найзаплутанішими справами, з якими не могла впоратися поліція. Але наприкінці другого сезону унікальна пара детективів розпалася - Шерлок повернувся в Лондон, працювати на МІ-6, а Ватсон залишилася в Нью-Йорку.

І ось, минуло півроку. Ватсон відкрила власне детективне агентство і допомагає поліції зловити главу наркокартелю. На свій подив, Ватсон виявляє, що у тій же справі працює... Шерлок Холмс. Але не один, а з новою протеже. Відносини Холмса і Ватсон знову повернуться на перший план. Вони обидва зляться один на одного, відчувають себе кинутими один одним напризволяще після того, як вони розійшлися. Та й нова учениця Кітті - від неї одні проблеми! Вона не така проста, як здається.

Люсі Лью (Джоан Ватсон)

-Джоан зовсім не в захваті від Кітті. Вона вважає, що її відносини з Шерлоком - особливі, що вона для нього - людина унікальна. І тут виходить, що її легко замінили на більш молоду ученицю.

Джонні Лі Міллер (Шерлок Холмс)

-Насправді, Шерлок повернувся в Нью-Йорк з однієї простої причини - він скучив за Джоан, за їхньою спільною роботою. Він щасливий знову бачити її, але жодним чином цього не хоче показувати, прикриваючись тим, що нібито хоче стати наставником ще й для когось іншого.

"Елементарно"

Жанр: драма, кримінал, детектив

Режисери: Джон Полсон, Гай Ферленд, Сет Манн

Продюсери: Джон Полсон, Роберт Гудман

У ролях: Джонні Лі Міллер, Люсі Лью, Ейдан Квінн, Джон Майкл Хілл, Офелія Ловібонд, Джон Ноубл, Джейкоб Піттс, Джина Гершон, Раза Джеффрі

Країна: США

Рік: 2015

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.